Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Πιστεύουμε στην ομάδα”

“Πιστεύουμε στην ομάδα”

aris paok margaritis

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ και να προκριθεί στα ημιτελικά της Basket League. Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά σημείωσε ότι η ομάδα του έκανε καλό φίνις και ότι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, τόνισε από την πλευρά του ότι πιστεύει στην ομάδα του και ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι κόντρα στον αήττητο Παναθηναϊκό.

“Η ομάδα μας εξελίχθηκε στη διάρκεια της χρονιάς όταν βρήκαμε χημεία μεταξύ μας. Επέστρεψαν οι τραυματίες. Κάναμε ένα πολύ καλό φίνις και βρεθήκαμε στην τετράδα. Η δουλειά συνεχίζεται. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης και θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς κόντρα στον Παναθηναϊκό“, ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δήλωσε: “Ύστερα από τρία χρόνια είμαστε και πάλι στην τετράδα. Είχαμε μια δύσκολη χρονιά, ειδικά στην αρχή. Είχαμε κάποιες ήττες και τραυματισμούς και δεν βρίσκαμε ρυθμό. Δουλέψαμε πολύ, πιστεύουμε στην ομάδα και μπήκαμε στην τετράδα. Δουλέψαμε πολύ και τα καταφέραμε. Έχουμε μια δύσκολη σειρά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θέλει συγκέντρωση κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει καμία ήττα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…