Κεντρική Basket League Κύμη “Ονειρεμένη χρονιά”

“Ονειρεμένη χρονιά”

giannis kastritis kymi

Η Κύμη πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά και κατάφερε να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα playoffs της Basket League. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Καστρίτης, μίλησε μετά το δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι αυτή η χρονιά ήταν ονειρεμένη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

“Τα λόγια είναι περιττά. Η χρονιά ήταν ονειρεμένη. Δύσκολα θα την ξεχάσουμε, όσοι το βιώναμε καθημερινά όλο αυτό. Η οικογένεια Θεοδώρου και όλη η παρέα της διοίκησης ήταν ο θεμέλιος λίθος αυτής της πορείας, ήταν το νούμερο ένα συστατικό”.

Για το αν πίστευε στο 0-6 που έκανε η ομάδα στην αρχή της σεζόν αν σκεφτόταν πως μπορεί να απολυθεί: “Είναι έτσι η φύση της δουλειάς που εγώ δεν το σκέφτομαι αυτό. Ξέρω αυτό που έχω να κάνω είναι όσο καλύτερα τη δουλειά μου. Οι παίκτες μας είναι οι πραγματικοί και μοναδικοί πρωταγωνιστές της ομάδας. Είναι κάτι το απίστευτο ακόμη και σήμερα μετά το τέλος του αγώνα ήταν στενοχωρημένοι κάποιοι δακρυσμένοι. Το πίστευαν και το ήθελα να πάρουν τη νίκη σήμερα”.

Για το μέλλον του ίδιου και των παικτών: “Σίγουρα κάποιοι θέλουν να μείνουν υπάρχει η επιθυμία από πολλούς, γιατί οι συνθήκες ήταν ιδανικές για προπονητές και παίκτες. Γι’ αυτό περάσαμε όλοι τόσο όμορφα, νιώσαμε τη στήριξη και είναι σημαντικό. Οι υποχρεώσεις έτρεχαν μέχρι τώρα. Από εβδομάδα θα μιλήσουμε όλοι και θα τα πούμε όλα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…