Κεντρική NBA “Ανοιχτοί” σε ανταλλαγή του Νο 1 στο ντραφτ οι Φοίνιξ Σανς
NBA

“Ανοιχτοί” σε ανταλλαγή του Νο 1 στο ντραφτ οι Φοίνιξ Σανς

mcdona

Μπορεί οι Φοίνιξ Σανς να έχουν την πρώτη επιλογή στο φετινό ντραφτ του NBA, ωστόσο ο γενικός διευθυντής της ομάδας από την Αριζόνα δήλωσε ότι οι «ήλιοι» θα εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με το Νο 1, συμπεριλαμβανομένης της ανταλλαγής. «Είμαστε σίγουρα ανοιχτοί σε αυτό. Θα το εξετάσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ράιαν ΜακΝτόνα σε συνέντευξη στο ESPN και συνέχισε: «Προφανώς θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες όσο πλησιάζουμε προς το ντραφτ απ’ όσες έχουμε σήμερα, αφού περάσουμε τις διαδικασίες των προπονήσεων, των συνεντεύξεων και των ιατρικών εξετάσεων. Επομένως είμαστε ανοιχτοί σε αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αμέσως μετά την κλήρωση, κατά την οποία οι Φοίνιξ Σανς πήραν το Νο 1 στο φετινό ντραφτ, ο ΜακΝτόνα είχε χαρακτηρίσει απίθανο το ενδεχόμενο ανταλλαγής. Τώρα όμως… τροποποίησε αυτή τη δήλωση, καθώς τόνισε ότι μια προσφορά, στην οποία θα περιλαμβάνεται ένα ανερχόμενο «αστέρι» με συμβόλαιο λίγων χρόνων, θα ήταν δελεαστική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των υποψηφίων να επιλεγούν στο Νο 1 του ντραφτ στις 21 Ιουνίου συμπεριλαμβάνονται ο σέντερ του Αριζόνα, ΝτεΑντρέ Εϊτον, και ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Ντόντσιτς. Οι άνθρωποι των Σανς παρακολουθούσαν την εξέλιξη του Εϊτον όσο αγωνιζόταν στους Αριζόνα Γουάιλντκατς, ενώ ο νέος προπονητής των Φοίνιξ Σανς, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, είχε υπό τις οδηγίες του τον Ντόντσιτς στην εθνική Σλοβενίας, η οποία στέφθηκε πέρυσι πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…