Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Προπονητής ΠΑΟΚ: “Να αλλάξουμε νοοτροπία”

Προπονητής ΠΑΟΚ: “Να αλλάξουμε νοοτροπία”

paok omadiki pic

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική της Basket League. Ο προπονητής του “Δικεφάλλου του Βορρά” τόνισε ότι πρέπει να αλλάξει νοοτροπία η ομάδα, για να τελειώσει τη σεζόν με θετικό τρόπο.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον κόουτς για τη νίκη. Ήμασταν επηρεασμένοι κυρίως στο μυαλό από την διακοπή. Ήταν μία μεγάλη διακοπή σε μία κρίσιμη περίοδο για εμάς. Η αμυντική εικόνα μας για περισσότερα από 30 λεπτά ήταν πάρα πολύ μέτρια. Εκεί που πήγε το σκορ ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθήσουμε. Έπρεπε να ήμασταν πολύ εύστοχοι, αλλά αυτός δεν είναι τρόπος για παίξεις εκτός έδρας και ειδικά με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχει χρόνος για εμάς. Αν θέλουμε να κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο, πρέπει να ενεργοποιήσουμε άμεσα το κομμάτι της συγκέντρωσής μας. Έχουμε συζητήσει πάρα πολύ με τους παίκτες. Το 80% των ομάδων τον Μάιο σταματούν να παίζουν. Αυτοί που κάνουν πρωταθλητισμό, παίζουν και τον Ιούνιο. Αν δεν αλλάξουμε τη νοοτροπία μας και δεν γίνουμε τόσο σκληροί, όσο ήμασταν, δεν θα τελειώσουμε την σεζόν όπως θέλουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …