Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Πέφτει ο Βασιλακόπουλος

Πέφτει ο Βασιλακόπουλος

vasilakopoulos klirosi

Μπορεί (και καλώς συνέβη αυτό) να μην υποβλήθηκε στη διαδικασία αυτοφώρου ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι γλίτωσε τα χειρότερα. Βλέπετε, πέραν του ότι οι δύο διαιτητές (Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης) είναι αποφασισμένοι να επαναλάβουν τη διαδικασία και δεύτερη -και αν χρειαστεί και τρίτη- φορά (άρα θα συνεχιστούν οι μηνυτήριες αναφορές), έχουν κι έναν… άσο στο μανίκι τους.

Εκτός από τις κινήσεις σε δικαστικό επίπεδο είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στην ΕΦΙΠ. Από τη στιγμή που υπάρχει «παράβαση καθήκοντος» (η παραβίαση δικαστικής εντολής) είναι δεδομένο ότι θα χάσουν τη φίλαθλη ιδιότητα, όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία. Μιλάμε για τα τέσσερα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ (Κώστα Κορομηλά, Κυριάκο Ταβουλαρέα, Στέλιο Συμεωνίδη, Ανδρέα Παπαδόπουλο), αλλά και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Από τη στιγμή που θα τους αφαιρεθεί η φίλαθλη ιδιότητα, δεν μπορούν να είναι παράγοντες αθλημάτων. Βεβαίως, η διοίκηση Βασιλακόπουλου θα πέσει πολύ νωρίτερα, καθώς ακολουθεί τσουνάμι κι η άμυνά της έχει κατατροπωθεί. Πλέον είναι εμφανές ότι δεν μπορεί να κρατήσει τα ηνία του ελληνικού μπάσκετ, η συσσωρευμένη αντίδραση, σε συνδυασμό με την οικονομική κατάρρευση, θα διαλύσουν τον… φάρο και θα παρασύρουν όλους εκείνους που συμμετείχαν.

Η ΕΦΙΠ είναι μόνο μια από τις πλευρές του… πολυγώνου, υπάρχουν κι άλλες εξίσου σημαντικές, τις οποίες μία προς μία θα αποκαλύψουμε…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τα ματς με Μπαρτσελόνα

Στη διάθεση του κόσμου από αύριο τα εισιτήρια με Μπερτσελόνα, ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. …