Κεντρική Basket League Κύμη “Όμορφο και ευχάριστο αυτό που έχουμε πετύχει φέτος”

“Όμορφο και ευχάριστο αυτό που έχουμε πετύχει φέτος”

giannis kastritis kymi

Η Κύμη πανηγύρισε ακόμη μία νίκη αυτήν τη φορά κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου και εξασφάλισε την 7η θέση στην κανονική διάρκεια της Basket League. O Γιάννης Καστρίτης δήλωσε μετά το ματς ότι αυτό που έχει κάνει η ομάδα φέτος είναι πολύ όμορφο και ευχάριστο.

Αναλυτικά:

“Σήμερα ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει δείξει την ποιότητά του στη διάρκεια του πρωταθλήματος και προερχόταν από ένα σερί ηττών, ενώ παίζαμε και σε μία δύσκολη έδρα. Οπότε όλα αυτά μαζί αύξησαν τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης για εμάς, αν υπολογίσουμε κιόλας και τη διακοπή που είχαμε στο πρωτάθλημα.

Παρότι ξεκινήσαμε νωθρά το παιχνίδι, οι παίκτες μας στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν συγκεντρωμένοι, δυνατοί πνευματικά και νομίζω ότι αμυντικά κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Είχαν τρομερή διάθεση και γι’ αυτό τον λόγο τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτούς.

Για εμάς, η σημερινή νίκη σηματοδοτεί την εξασφάλιση της έβδομης θέσης. Κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφο και ευχάριστο για όλους όσοι δουλεύουν, υποστηρίζουν και αγαπούν αυτή την ομάδα. Και ακόμη πιο ευχάριστο είναι ότι καθημερινά βλέπουμε τα παιδιά να έρχονται στην προπόνηση με όρεξη και διάθεση, δείχνοντας δίψα για βελτίωση.

Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας λίγες ημέρες για να ξεκουραστούμε. Το πρώτο με τον Κόροιβο που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι, για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερο γίνεται. Καλή συνέχεια στον κόουτς και την ομάδα του μέχρι το τέλος των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…