Κεντρική Basket League Αγώνες Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 96-77

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 96-77

olympiakos papapetrou mantzaris

Ο Ολυμπιακός, των πολλών απουσιών (σ.σ. Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης, Τιλί), κατάφερε να νίκησει εύκολα τον ΠΑΟΚ με 96-77 στο ΣΕΦ , κάνοντας έτσι το 20-4 στην φετινή Basket League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους “ερυθρόλευκους” να είναι τρομεροί, καθώς  στα πρώτα 7 λεπτά του παιχνιδιού, έκαναν ότι ήθελαν τον “δικέφαλο του βορρά”, με τον ΠΑΟΚ, να προσπαθεί να μειώσει και να καταφέρνει να ψαλιδίσει τη διαφορά στους πέντε πόντους (25-20), στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στην δεύτερη περίοδο,η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μπήκε εξαιρετικά, καθώς επιθετικά έκανε ότι ήθελε, ενώ από την άλλη πλευρά του παρκέ, δεν τα κατάφερε με την ίδια επιτυχία. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι δυο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια, με την ομάδα του Πειραιά να είναι μπροστά με 53-37.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση του, κάτι που σε πρώτο χρόνο το κατάφερε, χωρίς ωστόσο να έχει διάρκεια, καθώς στην συνέχεια ο Ολυμπιακός, επέβαλε ξανά τον ρυθμό του, καταφέρνοντας να είναι μπροστά με 73-55.

Η τέταρτη περίοδος, ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς οι δυο ομάδες περίμεναν περισσότερο να τελειώσει το παιχνίδι, γεγονός που πρόσφερε λίγο πιο νωθρό μπάσκετ, με το τελικό σκορ να είναι 96-77.

Καλύτερος παίκτης του αγώνα, ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου με 21 πόντους, ενώ από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Φιλ Γκος με 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 25-20, 53-37, 73-55, 96-77.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): ΜακΛίν 6, Σπανούλης 8 (1 τρίποντο, 5 ασίστ, 7 λάθη), Παπανικολάου 12 (2/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Ρόμπερτς 13 (1 τρίποντο, 6 λάθη), Ουΐλτζερ 10 (1), Μπράουν , Τολιόπουλος 2, Παπαπέτρου 21 (5/6 δίποντα, 5 ριμπάουντ), Στρέλνιεκς 13 (3), Μάντζαρης 7 (1), Αρσενόπουλος, Μπόγρη 4 .
ΠΑΟΚ: Πέτεγουεϊ, Χαραλαμπόπουλος, Κατσίβελης 7 (1), Τζάκσον 7 (1), Γκος 13 , Χρυσικόπουλος 1, Κρουμπάλι 13 (10 ριμπάουντ), Κόνιαρης 6 (1), Τσόχλας 9 (1), Μαργαρίτης 1, Ζάρας 4, Τζόουνς 9.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…