Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ O… παρεξηγημένος που έγινε ηγέτης

O… παρεξηγημένος που έγινε ηγέτης

peteway paok

Στα δύο ματς με την ΑΕΚ ήταν αυτός που… έπρεπε και η προσφορά του στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ σημαντική. Ο λόγος για τον Τέραν Πέτεγουεϊ ο οποίος πέτυχε 21 πόντους (με 24 βαθμούς στο ranking) κόντρα στην “Ενωση” το Σάββατο και έχοντας αυτόν σε πολύ καλή μέρα (φυσικά βοήθησαν κι άλλοι παίκτες για την νίκη, όπως ο Μαργαρίτης, ο Γκος και ο Τζάκσον), ο “Δικέφαλος” πήρε το “διπλό” και… μαζί την πρόκριση. Ο Αμερικανός μετακόμισε τον Φλεβάρη στους “ασπρόμαυρους” και το ebasket.gr είχε αποκαλύψει το όνομά του για τον “Δικέφαλο” μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ναντέρ.

Όποιος έκανε μια “βόλτα” σε γαλλικές ιστοσελίδες για να διαπιστώσει τι γραφόταν για τον Πέτεγουεϊ πριν τον “γάμο” με τον ΠΑΟΚ, θα διαπίστωνε πως οι Γάλλοι στα κείμενά τους “έμεναν” στο ότι ο Αμερικανός αποχώρησε από την Ναντέρ λόγω κακής συμπεριφοράς. Mάλιστα το θέμα της συμπεριφοράς είχε θίξει και ο πρόεδρος της Ναντέρ μιλώντας σε γαλλική εφημερίδα. Ωστόσο, παρά τα όσα άσχημα είχαν “κυκλοφορήσει” για τον 25χρονο καλαθοσφαιριστή στη Γαλλία, αυτός ο… παρεξηγημένος παίκτης στον ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να δείξει γενικώς πολύ καλό πρόσωπο. Πέρα από το ότι στον “Δικέφαλο” δεν έχουν εκφραστεί παράπονα για τον Πέτεγουεϊ σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά του, ο Αμερικανός έχει “βγάλει” τα ηγετικά του προσόντα.

Ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα δύο ματς με την ΑΕΚ έχοντας 19 πόντους μέσο όρο (17 και 21 πόντους αντίστοιχα) και στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, δηλαδή στα πλέι οφ, ξεδιπλώνει τις αγωνιστικές του δυνατότητες παίρνοντας από το… χεράκι τον “Δικέφαλο”. Αν προσθέσουμε και το παιχνίδι με τον Γ.Σ.Λ. Φάρο, ο Πέτεγουεϊ είναι το… πρώτο βιολί του ΠΑΟΚ στους τελευταίους τρεις αγώνες έχοντας 17 πόντους ανά ματς (αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ των “ασπρόμαυρων” και στους τρεις αγώνες). Επίσης, ποιος μπορεί να ξεχάσει τους 34 πόντους που είχε πετύχει απέναντι στο Λαύριο…

Στον ΠΑΟΚ έχουν διαμορφώσει καλή γνώμη για τον παίκτη, δεν θα έλεγαν “όχι” στο θέμα παραμονής του Αμερικανού, υπάρχει όμως και το θέμα του αρκετά υψηλού συμβολαίου που είχε στην Ναντέρ καθώς διαφορετικά είναι τα δεδομένα για ένα… deal κάποιων μηνών (όπως έγινε μαζί του στον “Δικέφαλο”) και διαφορετικά τα δεδομένα για συμφωνία ολόκληρης της σεζόν. Όλα αυτά, βέβαια, θα απασχολήσουν μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου καθώς οι πάντες στον ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό τους τα ματς με τον Παναθηναϊκό.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Αφεντικό και στο L.A οι Νάγκετς, έτοιμοι για δεύτερη σερί «σκούπα»

Οι Νάγκετς κοντά στο να… καθαρίσουν τη σειρά με τους Λέικερς. Οι Νάγκετς ήταν κυρίαρ…