Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Με Ρόμπερτς στην Κύμη

Με Ρόμπερτς στην Κύμη

roberts olympiakos erythros asteras

Ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για την δεύτερη αναμέτρηση με την Κύμη για τα πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket.(19/5, 18:00)

H προετοιμασία του Ολυμπιακού για την δεύτερη αναμέτρηση με την Κύμη ολοκληρώθηκε με επιτυχία,δίχως να παρουσιαστεί κάποιο καινούργιο πρόβλημα,ενώ το ευχάριστο νέο είναι η επιστροφή του Ρόμπερτς από τον τραυματισμό του.

Ο Αμερικανός στο πρώτο παιχνίδι υπέστη ένα σφίξιμο στην μέση,αλλά η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική για την Παρασκευή, και βγήκε από την λίστα των τραυματισμών που σε αυτή βρίσκονται ο Κιμ Τιλί και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η 12άδα των ερυθρολεύκων θα παραμείνει ίδια με αυτή του πρώτου παιχνιδιού,  καθώς σε αυτή θα βρίσκονται οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Μπράιαν Ρόμπερτς, Μπόμπι Μπράουν,  Βασίλης Τολιόπουλος, Γιάνις Στρέλνιεκς, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κάιλ Ουίλτζερ, Τζαμέλ ΜακΛίν και Γιώργος Μπόγρης.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κύμη έχει στόχο  να τελειώσει την σειρά και συγχρόνως να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα από εκείνη που είχε στο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…