Κεντρική Διεθνή Μαχμούτογλου: “Δεν καταλαβαίνω την ασυλία του Ντόντσιτς”

Μαχμούτογλου: “Δεν καταλαβαίνω την ασυλία του Ντόντσιτς”

melih mahmutoglu

Η Φενέρ δεν κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, καθώς εχθές ηττήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Ευρωλίγκας με 85-80.

Αυτό, όπως ήταν φυσικό, δεν άρεσε στην τουρκική ομάδα, με τον Μελίχ Μαχμούτογλου να εξαπολύει δριμύ κατηγορώ προς τον Λουίτζι Λαμόνικα για τις αποφάσεις του. Ο αρχηγός της Φενέρ είπε στην αρχή τα εξής: “Είμαστε στεναχωρημένοι. Ήταν το ίδιο με το Βερολίνο, κάναμε κάποια λάθη και τα πληρώσαμε γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ δυνατή ομάδα.”

Στην συνέχεια πρόσθεσε τα εξής: “Πρέπει να πω κάτι: ο ίδιος διαιτητής που έκανε τα λάθη στο Βερολίνο ήταν εδώ, κι έκανε τα ίδια λάθη (Λουίτζι Λαμόνικα). Δεν ξέρω τι να πω. Υπάρχει ένα… γλυκό αγόρι στην απέναντι ομάδα (βλ. Λούκα Ντόντσιτς). Τον σεβόμαστε, είναι ένας πραγματικά σπουδαίος παίκτης. Εύχομαι να γίνει ακόμη καλύτερος στο μέλλον, αλλά αλήθεια δεν καταλαβαίνω την ασυλία του. Πάλι ο ίδιος διαιτητής, πάλι τα ίδια λάθη. Είναι σκληρό όλο αυτό για εμάς”.

Τέλος, είπε: “Είμαι χαρούμενος που είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Είμαστε ένας υπέροχος σύλλογος, με σπουδαίους φιλάθλους και παίκτες. Τους ευχαριστώ όλους, ειδικά τους οπαδού μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα με ισχυρό χαρακτήρα. Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν από εδώ και πέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε το πρωτάθλημα τώρα, θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές εκεί.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…