Κεντρική NBA Κερ: “Σκέφτηκα να παραιτηθώ στο ημίχρονο”
NBA

Κερ: “Σκέφτηκα να παραιτηθώ στο ημίχρονο”

steve kerr warriors 1

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κατάφεραν να προκριθούν στους τελικούς του NBA, καθώς κέρδισαν στο έβδομο παιχνίδι τους Χιούστον Ρόκετς. Οι “πολεμιστές” χρειάστηκαν να κάνουν την ανατροπή, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακοί. Ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Κερ, δήλωσε μετά το ματς ότι σκέφτηκε να παραιτηθεί στο ημίχρονο λόγω της κακής εμφάνισης.

Αναλυτικά:

“Σκέφτηκα να παραιτηθώ, αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη. Μπήκα στα αποδυτήρια και δεν αναγνώριζα αυτή την ομάδα. Είμαστε μαζί 4 χρόνια και δεν μας αναγνώριζα, αλλά κάποιες φορές ξεχνάς πως είσαι στο Game 7 μιας σειράς και είσαι νευρικός.

Δεν ξέρω πως αλλιώς να το σχολιάσω, ήταν ένα περίεργο μισό. Ήξερα πόσο κουρασμένο το Χιούστον ήταν. Ο τρόπος που παίζουν με τον Τζέιμς να τρέχει τόσο πολύ, είναι εξοντωτικό. Και μετά πρέπει να επιστρέψει και να μαρκάρει παίκτες όπως ο Κέβιν ή ο Στεφ. Είναι κουραστικό.

Ο Χάρντεν είχε μεγάλο βάρος στους ώμους του. Θέλαμε να κρατήσουμε καλή την άμυνα μας και ήξερα ότι και εμείς θα βάλουμε σουτ. Έχουμε 4 All Stars και ίσως να έχουμε τρεις από τους καλύτερους σουτέρ της λίγκας. Ήξερα ότι θα σκοράρουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…