Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Β' ΕΣΚΑ Καταδίκασε τα επεισόδια η Νήαρ Ηστ!

Καταδίκασε τα επεισόδια η Νήαρ Ηστ!

okam near epeisodia

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρο στον αγώνα ανάμεσα στην Νήαρ Ηστ και την ΟΚΑΜ για τους τελικούς της B’ ΕΣΚΑ. Στο 34′ της αναμέτρησης έγιναν εκτεταμένα επεισόδια με τους διαιτητές τελικά να διακόπτουν το ματς. Η Νήαρ Ηστ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει όλα όσα έγιναν στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ. της Νήαρ Ηστ καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις 21/5/2018 κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της ΟΚΑΜ και της Νήαρ Ηστ.

Τα θεωρούμε απαράδεκτα, άρρωστα και πέρα από κάθε λογική του αθλητικού πνεύματος.

Οι οπαδοί που δημιούργησαν και συμμετείχαν σε αυτά τα αίσχη δεν είχαν καμιά σχέση με την ομάδα μας. Εισήλθαν στο γήπεδο χωρίς κανέναν έλεγχο λόγω απουσίας παρουσίας αστυνομικής δύναμης και εγκατασταθηκαν διπλά στους οργανωμένους φιλάθλους μας, λόγω πληρότητας των υπολοίπων θέσεων στο γήπεδο.

Οι δικοί μας φίλαθλοι προσήλθαν στο γήπεδο με μισθωμένο πούλμαν από την διοίκηση της ομάδα μας για τον πλήρη έλεγχο αυτών. Αποδείχθηκε βέβαια ότι οι φίλαθλοι μας δεν είχαν καμιά σχέση με τα επεισόδια αφού εξετάστηκαν εξονυχιστικά από στελέχη της ΓΑΔΑ κατά την διάρκεια όλης της νύχτας και δεν αναγνωρίστηκε κανένας από κανέναν για τυχόν συμμετοχή τους στα επεισόδια

Αλώστε στο σημείο, που έγινε η διακοπή του αγώνα από τους διαιτητές, δεν μας ευνοούσε καθόλου διότι είχαμε ακόμα 6,5 λεπτα για να διεκδικησουμε τη νίκη καλύπτοντας το -10.

Οι οπαδοί αυτοί προφανώς δεν είχαν καμιά επαφή με το παιχνίδι, αλλά ήθελαν να ικανοποιήσουν τον δικό τους σκοπό για τον οποίον προσήλθαν στο γήπεδο.

Δεν γνωρίζουμε κανέναν, δεν στηρίζουμε κανέναν και η φιλοσοφία της ομάδας μας δεν συνάδει με αυτούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Νέοι Παλατιανής: «Βόμβα» με Νίκο Γεωργοπαπαδάκο (pic)

Μεταγραφή με «άρωμα» Elite League για τους Νέους Παλατιανής Οι Νέοι Παλατιανής προχώρησαν …