Κεντρική Β' Εθνική Ιωνικός Νίκαιας: Όλα έτοιμα για τη φιέστα

Ιωνικός Νίκαιας: Όλα έτοιμα για τη φιέστα

ionikos

Όλα έτοιμα είναι για τη φιέστα ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία του Ιωνικού Νίκαιας (12/5, 17:00). Η ομάδα της Νίκαιας θα γιορτάσει την άνοδο της στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Β΄Εθνικής με τον ΚΑΟ Κορίνθου. Η διοίκηση έχει ετοιμάσει διάφορες “εκπλήξεις”, ενώ θα τιμηθούν και δύο παλιότεροι αρχηγοί της ομάδας.

Συγκεκριμένα, θα τιμηθεί ο Βαγγέλης Πρινέας, ο οποίος ήταν αρχηγός του Ιωνικού τη σεζόν 2011-12 όταν και ανέβηκε η ομάδα στη Γ΄Εθνική. Ακόμη, θα τιμηθεί Χρήστος Ντακούλιας που ήταν αρχηγός όταν ο Ιωνικός ανέβηκε στην Β’ Εθνική την σεζόν 2012-2013.

Αναλυτικά:

“Το Σάββατο στα πλαίσια της μεγάλης μας γιορτής για να τιμήσουμε τους Πρωταθλητές, την Καλύτερη Ομάδα στην Ιστορία της Β Εθνικής, θα τιμήσουμε και τους Αρχηγούς των Ομάδων του Ιωνικού Ν. που έκαναν τα πρώτα βήματα της Επιστροφής, τον Βαγγελης Πρινεας (2011-12, άνοδος στην Γ Εθνική) και τον Χρήστο Ντακούλια (2012-13, άνοδος στην Β Εθνική) – H πορεία για την “ολική επαναφορά” συνεχίζεται, πάντα με σεβασμό στο χθές, με χαρά για το σήμερα, και με όνειρα για το αύριο. #weareback #ionikosbc”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …