Κεντρική Β' Εθνική Φιλίππου : “Μπείτε στη φωτιά”

Φιλίππου : “Μπείτε στη φωτιά”

panelefsiniakos panigiriki me kifisia

Ο Πανελευσινιακός κατάφερε να σώσει ακόμη μία δύσκολη χρονιά στο τέλος και έτσι θα αγωνίζεται και του χρόνου στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Ελευσίνας, Γιάννης Φιλίππου, σε μία συνέντευξη που έδωσε κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στην ανοιχτή σύσκεψη για το μέλλον της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί αύριο (Τρίτη, 29/5).

Η σεζόν ξεκίνησε με αισιοδοξία αλλά η ομάδα σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Τι έφταιξε;

Πρώτα απ’ όλα η ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια είναι σταθερή στις Εθνικές Κατηγορίες κι αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της. Τα τελευταία χρόνια, καμία άλλη ομάδα της περιοχής μας σε όλα τα σπορ δεν το έχει πετύχει αυτό.

Η Β’ Εθνική είναι μία δύσκολη κατηγορία, έχει πολύ υψηλό επίπεδο κι αγωνίζονται ομάδες με ιστορία και παράδοση στο άθλημα. Πλέον αν θέλουμε να παραμείνουμε εκεί και κάποια στιγμή να πετύχουμε εκ νέου το στόχο της ανόδου, θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα. Κι όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις.

Κάνοντας ένα απολογισμό τι έχει πετύχει η ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια;

Εκτός από τη σταθερή πορεία στις Εθνικές Κατηγορίες της ανδρικής ομάδας έχει συντελεστεί ένα θαύμα στις υποδομές μας! Από ΜΗΔΕΝ (0) παιδιά το 2005, σήμερα έχουμε φθάσει στα ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ (300) αγόρια και κορίτσια! Διαθέτει 13 αγωνιστικά τμήματα και 7 Ακαδημίες. Τα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια από κομπάρσοι είναι μόνιμοι πρωταγωνιστές παντού! Με παιδιά μόνο από την περιοχή μας. Να τονίσω δε και την επανασύσταση της γυναικείας ομάδας από πέρυσι.

Τι να περιμένουμε τη νέα σεζόν;

Ο Σύλλογος θέλει μία νέα ώθηση. Την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 και ώρα 20:00 στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο “Τάκης Βογιατζής” – Γούβα οργανώνουμε μία ανοικτή σύσκεψη για το μέλλον της ανδρικής ομάδας. Είναι κομβικό σημείο και προσκαλούμε όλους τους φίλους του Πανελευσινιακού που ενδιαφέρονται για το μέλλον της ομάδας να δώσουν το παρόν.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα υπόλοιπα τμήματα λειτουργούν πλέον άψογα, με πολλούς ανθρώπους δίπλα τους, με εξαίρετους προπονητές και πάντα αποδοτικά, θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερο βάρος στη βιτρίνα του Συλλόγου, την ανδρική ομάδα.

Την Τρίτη θα συζητήσουμε το νέο σχεδιασμό και θα δρομολογηθούν εξελίξεις. Υπομονή μέχρι τότε.

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε στους φιλάθλους του Πανελευσινιακού;

Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλου που πραγματικά αγαπούν την ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα.Θέλω όμως να ευχαριστήσω κι όλους εκείνους που εύχονταν να αποτύχουμε γιατί μας έκαναν πιο δυνατούς.

Να ευχαριστήσω και όλους τους συνεργάτες μου για τη δύσκολη φετινή χρονιά. Παίκτες, προπονητές, το ιατρικό team τους φροντιστές, όλοι προσπάθησαν να σωθεί η ομάδα αν και πολλές φορές με λάθος τρόπο.

Το μήνυμα που στέλνω είναι απλό και κατανοητό:

“Είναι εύκολο να δίνεις, έξω από τη φωτιά, οδηγίες σ’ αυτόν που καίγεται. Μπείτε στη φωτιά!!!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …