Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ ΦΕΑ: Με Καρατζά στην Α’ ΕΣΚΑ

ΦΕΑ: Με Καρατζά στην Α’ ΕΣΚΑ

Η ΦΕΑ πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στη Β΄ΕΣΚΑ και κατέκτησε το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου και πήρε και το “εισιτήριο” για την Α΄ΕΣΚΑ. Η διοίκηση της ομάδας πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, άρχισε να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα της. Η ΦΕΑ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλέξη Καρατζά, που οδήγησε στην άνοδο την ομάδα.

Αναλυτικά:

“Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”, αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας κι αυτό φαίνεται να ταιριάζει γάντι στις κινήσεις που επίκειται να προβεί η διοίκηση της ΦΕΑ εν όψει της νέας σεζόν.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την κυριακάτικη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ, οι διοικούντες τον σύλλογο προέβησαν στην πρώτη τους κίνηση… Μία κίνηση, η οποία δείχνει πως όλα πλέον βαδίζουν σε σωστές βάσεις μακριά από τα λάθη του παρελθόντος και πως καμία ημέρα δεν πρόκειται να πάει χαμένη για το χτίσιμο της “νέας” ΦΕΑ

Ύστερα από συνάντηση που υπήρχε με τον άνθρωπο που έτρεξε όσο κανένας άλλος το ανδρικό τμήμα του συλλόγου, τον αντιπρόεδρο Θανάσης Κοσσύφης, ο Αλέξης Καρατζάς συμφώνησε για να ανανεώσει την συνεργασία του και να είναι εκείνος που θα οδηγήσει τη ΦΕΑ στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ τη σεζόν 2018-2019.

Ο 39χρονος τεχνικός, του οποίου αναλογεί το μεγαλύτερο μερίδιο της φετινής άκρως πετυχημένης σεζόν δήλωσε με νόημα στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο διαδίκτυο μετά την επίτευξη της συμφωνίας: «Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε από εκεί μου μείναμε…».

Εκτός του Καρατζά, στη ΦΕΑ θα παραμείνει και ο στενός συνεργάτης του, ο Σωτήρης Κουτσούκος. Το δεξί του Καρατζά, θα είναι συνοδοιπόρος του στο …ταξίδι της Α’ ΕΣΚΑ, το οποίο μόνο άγνωστο δεν είναι για το πετυχημένο δίδυμο, μιας και στο παρελθόν έχουν να επιδείξουν μόνο επιτυχίες σε όποιο τιμόνι ομάδας ήταν.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας ΦΕΑ και Καρατζά, σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις με τους παίκτες του ρόστερ, ενώ σίγουρα θα προστεθούν και νέα μέλη μετά τις αποχωρήσεις των Βασίλη Τσεκούρα και Στέλιου Λουφόπουλου, οι οποίοι αποφάσισαν να κρεμάσουν τα παπούτσια τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Άρτεμις Αχαρνών: Παρέμεινε και ο Νασόπουλος

Ο Πλούταρχος Νασόπουλος θα παραμείνει γι ακόμη μία σεζόν στην Άρτεμις Αχαρνών. Ο 22χρονος …