Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Euroleague: Αποβολή Γιαννακόπουλου και παραμονή Παναθηναϊκού

Euroleague: Αποβολή Γιαννακόπουλου και παραμονή Παναθηναϊκού

giannakopoulos

Η κόντρα ανάμεσα στην Ευρωλίγκα και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο συνεχίζεται και σήμερα ήρθε ακόμη ένα επεισόδιο να προστεθεί στη σειρά. Συγκεκριμένα, οι δέκα ομάδες της διοργάνωσης, που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα, ζήτησαν με επιστολή τους την αποβολή του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού, αλλά επιθυμούν το “τριφύλλι” να παραμείνει στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες τάχθηκαν υπέρ της διοίκησης της Ευρωλίγκα και κατά των συμπεριφορών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Οι 10 ομάδες επιθυμούν την αποβολή του ισχυρού άνδρα της “πράσινης” ΚΑΕ, καθώς η συμπεριφορά του πλήττει την εικόνα προσώπων, ομάδων, αλλά και γενικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι ομάδες θα προβούν στις απαραίτητες νομικές κινήσεις, για την αποκατάσταση τους κύρους, όλων όσων θίχτηκαν από τις επιθέσεις.

Παράλληλα, όμως τονίζουν ότι θέλουν ο Παναθηναϊκός να παραμείνει μέλος της Ευρωλίγκα. Τη συγκεκριμένη επιστολή υπογράφουν Αναντολού Εφές, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός, Ολίμπια Μιλάνο, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια και Ζαλγκίρις.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…