Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Χριστοδούλου: “Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”

Χριστοδούλου: “Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”

andreas

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του,  Ρεθύμνου, κόντρα στα Τρίκαλα για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Έπειτα από 3 εβδομάδες επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση και ελπίζω και στις νίκες. Μέχρι στιγμής βρισκόμαστε στην 9η θέση, επιθυμώντας να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να εκπληρώσουμε τον μεγάλο μας στόχο. Όμως, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κοιτάζουμε μονάχα το αυριανό παιχνίδι. Αν δεν πάρουμε το «δίποντο» δεν μπορούμε να μιλάμε για τη συνέχεια. Η νίκη είναι υποχρεωτική για να καταφέρουμε να κοιτάξουμε ψηλότερα και να αποφύγουμε τις περιπέτειες.

Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε αρκετά, ενώ ενισχυθήκαμε και με 2 ακόμη καινούριους παίκτες, οι οποίοι θα μας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόμαστε.

Απέναντι στα Τρίκαλα και ειδικότερα μέσα στην έδρα μας θα πρέπει να εμφανιστούμε αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι για να “καθαρίσουμε” την υπόθεση νίκη από νωρίς, που θα μας δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια. Άλλωστε μέσα σε 8 ημέρες, ουσιαστικά, ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος και θα πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να διατηρήσουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει. Γνωρίζουμε πως μετά τον μαθηματικό υποβιβασμό των αυριανών αντιπάλων μας, τα Τρίκαλα είναι αισθητά αποδυναμωμένα αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Μέσα στο γήπεδο κατακτούνται οι νίκες και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ ζητάμε και τη βοήθεια του κόσμου μας, τον οποίο θέλουμε δίπλα μας ως το τέλος της σεζόν.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…