Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Χαμός” στο Instagram του Ουίλτζερ (pic)

“Χαμός” στο Instagram του Ουίλτζερ (pic)

kyle wiltjer olympiacos zalgiris

Στο στόχαστρο των φίλων του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Κάιλ Ουίλτζερ με αφορμή μία φωτογραφία, που ανέβασε στο Instagram. Κάποιοι φίλαθλοι των “ερυθρολεύκων” “έκραξαν” τον Καναδό, που όπως δείχνει η φωτογραφία είχε πάει για μπάνιο μαζί με τον Τζαμέλ ΜακΛιν. Την υπεράσπιση του ανέλαβε η κοπέλα του, η οποία άνοιξε διάλογο τους με τους φίλους της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ουίλτζερ ανέβασε μία φωτογραφία με τον Τζαμέλ ΜακΛιν, με τους δύο παίκτες να έχουν πάει για μπάνιο. Ο Καναδός έγραψε από κάτω κάνοντας πλάκα: “Θα αφήσεις τον φίλο σου να πνιγεί”. Κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού δεν είδαν με καλό μάτι τη συγκεκριμένη ανάρτηση και ένας εξ αυτών σχολίασε: “Η σεζόν δεν έχει τελειώσει παιδιά. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και να γ@@ τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι ώρα για μπάνια και διακοπές”.

Το σχόλιο δεν άφησε αναπάντητο η κοπέλα του Καναδού, η οποία απάντησε: “Μια βόλτα 3 ωρών με το σκάφος σε ΡΕΠΟ δεν θεωρείται διακοπές. Μπορούν ακόμα να ζήσουν τη ζωή τους σε ένα ρεπό που άξιζαν. Ευχαριστούμε για την γνώμη σου πάντως”.

Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού απάντησε και έγραψε: “Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι πιο απαιτητικοί στον κόσμο και ο εγωισμός και η περηφάνια μας έχουν πληγεί μετά τον αποκλεισμό από τη Ζαλγκίρις. Ξέρω πως όλοι οι παίκτες είναι επαγγελματίες και κάνουν την δουλειά τους, αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Οι παίκτες πρέπει να το σεβαστούν αυτό και να μην προκαλούν μέχρι το τέλος της σεζόν. Ευχαριστώ για την απάντησή σου επίσης”.

Η κοπέλα του Ουίλτζερ απάντησε εκ νέου και σημείωσε: “Έχεις δίκιο. Πρέπει να κάθονται και να κοιτούν ένα τοίχο όλη μέρα αντί να έχουν ζωή και έξω από το μπάσκετ επειδή αυτό είναι “ασεβές” για τους οπαδούς. Προπονούνται και… λιώνουν κάθε ημέρα για τους οπαδούς και την ομάδα τους, προς Θεού να μην έχουν μια χαλαρή ημέρα σε διήμερο ρεπό. Μέχρι να γίνεις επαγγελματίας και να περάσεις από αυτό, δεν μπορώ να συμμεριστώ την άποψή σου. Αυτοί οι τύποι περνούν περισσότερα από όσα θα δεις ποτέ. Αγαπούν τους φιλάθλους τους, μην το μπερδεύεις αυτό”.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

So you just gon let your boy drown? @jamelmclean1 ‍♂️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyle Wiltjer (@kwiltj) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…