Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Αποκαθήλωση Συμεωνίδη, ακολουθεί ο Βασιλακόπουλος

Αποκαθήλωση Συμεωνίδη, ακολουθεί ο Βασιλακόπουλος

Είναι ο άνθρωπος που δεν σεβάστηκε ούτε τον χώρο, ούτε τη στιγμή (την κηδεία του Τάσου Μούστου). Είναι ο άνθρωπος που δεν έκανε πίσω -ως όφειλε- ούτε όταν ο γιος του έγινε διεθνής. Είναι ο άνθρωπος που δεν μέτρησε το κόστος, ανοίγοντας καφετέρια της γνωστής αλυσίδας, που φέρει την υπογραφή του μεγαλομετόχου του Προμηθέα, Βαγγέλη Λιόλιου. Είναι ο άνθρωπος που για 15 χρόνια κρατήθηκε στην ΚΕΔ/ΕΟΚ, παρότι οι φωνές ακούγονταν πανταχόθεν.

Πρόδηλο είναι ότι είχε τη στήριξη του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Ερωτηματικό αν θα συνεχίσει και τώρα να τον στηρίζει, καθώς οι φωτοτυπίες με τη σύνθεση της εταιρίας, τις αποδείξεις του καταστήματος, έχουν γίνει φέιγ βολάν στα γραφεία των ΜΜΕ. Ο κ. Συμεωνίδης είναι πλέον υποχρεωμένος να παραιτηθεί, καθώς πέραν του αν είναι νόμιμο να διαθέτει κατάστημα της συγκεκριμένης αλυσίδας, σίγουρα δεν είναι ηθικό.

Όχι πως είναι ο μόνος, ο οποίος ήρθε σε… απόσταση αναπνοής με τον Προμηθέα. Μην ξεχνάτε τον Τάκη Τσαγκρώνη να υποδέχεται τους διαιτητές στ’ αποδυτήρια της πατρινής ομάδας. Κι αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αλλά μπορεί να σημαίνει και πολλά, καθώς είναι γνωστή η ιστορία με τη γυναίκα του Καίσαρα και πώς πρέπει να εμφανίζεται.

Ο κ. Συμεωνίδης είναι υποχρεωμένος να παραιτηθεί, αλλά αλήθεια, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι άμοιρος ευθυνών; Δεν γνώριζε τι γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια; Δεν χρειάζονται απαντήσεις, γιατί τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Η αμετροέπεια είναι σύμφυτο των διοικούντων την ΕΟΚ και η πτώση θα είναι πολύ κακή.

«Αγαπημένε μου» Σε παρακαλώ μην παραιτηθείς τώρα. Σε θέλω εκεί μέχρι το τέλος… Άλλωστε, μόλις ξεκινήσαμε τον τελικό γύρο» είναι το διαδικτυακό μήνυμα του Σπύρου Γκόντα, με προφανή αποδέκτη τον «παρκαδόρο», ο οποίος μάλλον δεν περίμενε ότι θα την… πάθει από έναν διαιτητή. Δεν τον «μέτρησε» σωστά.

Η διασύνδεση Συμεωνίδη – Λιόλιου ανοίγει κι άλλες πύλες. Μην ξεχνάτε πως στα γραφεία του Αθλητικού Εισαγγελέα είναι ανοιχτός ο φάκελος με τις καταγγελίες για την «εγκληματική οργάνωση», που αφορούν στην ΕΟΚ, στην ΚΕΔ, στην ΟΔΚΕ. Κι ο Στέλιος Συμεωνίδης είναι ένα από τα κυρίαρχα πρόσωπα. Οι καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζονται κι αυτή που σύντομα θα δοθεί θα είναι η πλέον επώδυνη.

Εμείς το γράφουμε εδώ και καιρό πως η αντίστροφη μέτρηση για την άσχημη πτώση όλου αυτού του σαθρού οικοδομήματος έχει αρχίσει. Τώρα το ανακαλύπτουν κι άλλοι. Καλό είναι αυτό. Ο Συμεωνίδης «έπεσε» (απομένει το τυπικό), ακολουθεί κι ο Βασιλακόπουλος και μαζί όλος ο συρφετός

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μεσίνα – «Η άμυνα στο ένας με έναν η αιτία της ήττας»

Ο κόουτς Μεσίνα φαίνεται να εστίασε στο αμυντικό κομμάτι, προσπαθώντας να εξηγήσει την ήττ…