Κεντρική Διεθνή Απάντησε στον Βασιλακόπουλο ο Γκαρμπαχόσα! “Κάνει τεράστιο λάθος”

Απάντησε στον Βασιλακόπουλο ο Γκαρμπαχόσα! “Κάνει τεράστιο λάθος”

jorge garbajosa

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλο για τον Πάου Γκασόλ δεν πέρασαν ασχολίαστες από τον Χόρχε Γκαρμπαχόσα, ο οποίος απάντησε στον πρόεδρο της ΕΟΚ, αποθεώνοντας τον Ισπανό σέντερ.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας τόνισε για τον Βασικακόπουλο ότι «όταν ο ίδιος ακούσει τι είπε, θα έχει συνειδητοποιήσει ότι έκανε λάθος και ότι ήταν ένα μεγάλο λάθος. Η κριτική σε παίκτες όπως ο Πάου, όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι τεράστιο λάθος.

Επίσης, αναφέρεται σε συνταξιοδότηση, όταν την περσινή σεζόν βρέθηκε σε εξαιρετικό επίπεδο και έχει την ικανότητα να φροντίζει το σώμα του ως εξαιρετικός επαγγελματίας. Επίσης, φέτος αντιμετώπισε τους Ουόριορς, στα πλέι οφ, μια από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία».

Σχετικά με τις σχέσεις του με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο υποστηριξε πως «υπάρχουν πρόεδροι με τους οποίους έχουμε περισσότερη σχέση, όπως της Ρωσίας, της Ιταλίας ή της Τουρκίας. Με τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας δεν έχουμε ιδιαίτερη σχέση, αν και δεν είναι κακό, αλλά δεν θα κάνουμε συζήτηση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…