Κεντρική Διεθνή Ανυπομονεί να παίξει με την Εθνική ο Μπιέλιτσα

Ανυπομονεί να παίξει με την Εθνική ο Μπιέλιτσα

nemania nemanja bielica servia serbia

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Εθνική Σερβίας στα προηγούμενα “παράθυρα” των προκριματικών, καθώς είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο NBA. Ο Σέρβος μίλησε για το “παράθυρο” και τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής του και να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο Μπιέλιτσα ανέφερε αρχικά: “Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις για την Εθνική και πραγματικά το απολαμβάνω κάθε φορά που το κάνω, οπότε ναι, θα ήθελα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να πετύχουν περισσότερες νίκες το καλοκαίρι και να περάσουν στον επόμενο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 με τον καλύτερο ρεκόρ. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Γεωργία. Πρόκειται για μια σκληρή ομάδα, που είναι δύσκολο να την κερδίσεις εκτός έδρας. Έχουμε να παίξουμε και με τη Γερμανία, σε ένα ματς που είναι σαν τελικός για εμάς, για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Όλοι ξέρουν πόσο πολύ οι Σέρβοι αγαπούν την Εθνική τους και το μπάσκετ, οπότε κάθε εντός έδρας παιχνίδι αποτελεί μια μοναδική εμπειρία. Λατρεύω να παίζω “σπίτι” και ανυπομονώ να το κάνω ξανά, σύντομα. Το να σε υποστηρίζουν τόσοι πολλοί φίλαθλοι είναι το καλύτερο. Αυτή η συσπείρωση γύρω από την εθνική ομάδα σού δίνει έξτρα ενέργεια”.

Για τον Μίλος ΤεόντοσιτςΝομίζω έκανε σπουδαία πράγματα. Είναι ακόμα υποτιμημένος, κατά τη γνώμη μου, γιατί αποφάσισε να παίξει στο ΝΒΑ σε μεγαλύτερη ηλικία σε σχέση με άλλους Ευρωπαίους παίκτες και πολλοί δεν έχουν δει ακόμα τις μεγάλες δυνατότητές του. Στα παιχνίδια που αγωνίστηκε θα μπορούσες να πεις πως είχε μεγάλη επίδραση στην ομάδα του. Αγαπούν να παίζουν μαζί του οι συμπαίκτες του, καθώς τους περνάει την μπάλα και διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι. Είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη, ένας από τους πιο ταλαντούχους πλέι μέικερ“.

Ο Μπιέλιτσα έκλεισε λέγοντας: “Είναι καλό που κερδίσαμε κάποια μετάλλια τα τελευταία χρόνια και δείξαμε σε ολόκληρο τον κόσμο πως η Σερβία είναι μεταξύ των κορυφαίων ομάδων παγκοσμίως. Έχουμε, όμως, πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα και πάντα θέλουμε περισσότερα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να προκριθούμε στα τελικά, στην Κίνα. Έχουμε το ταλέντο και είμαστε φιλόδοξοι. Θέλουμε να φθάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο, να παλέψουμε για μετάλλια και τίτλους. Έχουμε συναρπαστικά χρόνια μπροστά μας και ανυπομονώ για αυτά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…