Κεντρική Διεθνή Άλλο γήπεδο

Άλλο γήπεδο

oaka faina for aek

Η ΑΕΚ είχε δώσει πριν λίγες ώρες στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο είχαν καταγραφεί οι εργασίες που έγιναν στο “Νίκος Γκάλης“, προκειμένου να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ. Εργασίες για να μεταμορφωθεί το κλειστό και να γίνει πιο φιλικό προς το άθλημά μας.

Η πραγματική εικόνα ωστόσο είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή, αφού το μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο της χώρας θα λέγαμε πως έγινε πολύ πιο… όμορφο κι αγγίζει τα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών γηπέδων. Το κεντρικό μάτριξ, που… κατεβαίνει από την οροφή και οι προβολείς που φωτίζουν κυρίως το παρκέ, είναι τα κυρίαρχα στοιχεία των αλλαγών.

Στις εξέδρες που προορίζονται για τους φίλους της ΑΕΚ, στην πλάτη των άσπρων και μπλε καθισμάτων έχουν τοποθετηθεί κίτρινα και άσπρα χαρτάκια, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αργότερα από τους φίλους της ομάδας, για τον σχηματισμό κάποιου κορεό…

Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου πάντως, η πληρότητα έχει αγγίξει μικρό ποσοστό, με τη μάχη της εξέδρας να κερδίζουν κατά κράτος οι φίλαθλοι της Λούντβισμπουργκ, που είχαν κι ένα τύμπανο, το οποίο χτυπούσαν ασταμάτητα. Όσο περνούσε η ώρα, τόσο έφτανε κόσμος της “Ένωσης” κι είναι βέβαιο ότι πλησιάζοντας το τζάμπολ του δεύτερου ημιτελικού, θα είναι διαφορετική η εικόνα στις εξέδρες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…