Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Τέλος ο Χόμπσον! Ανακοίνωσε Χίκι το Ρέθυμνο

Τέλος ο Χόμπσον! Ανακοίνωσε Χίκι το Ρέθυμνο

hickey

Σε αλλαγή στο ρόστερ του προχώρησε το Ρέθυμνο, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Basket League. Οι Κρητικοί έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Ντάρινγκτον Χόμπσον, ο οποίος δεν στέριωσε για καιρό στο νησί και προχώρησαν στην απόκτηση του Άντονι Χίκι.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό από την περσινή παρουσία του στον Απόλλωνα Πάτρας. Αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κύπρο με τη φανέλα της Ένωσης Παραλιμνίου κι ήρθε στο Ρέθυμνο, προκειμένου να το βοηθήσει να μπει στα πλέι οφ.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings καλωσορίζει τον Άντονι Χίκι στην οικογένεια της, ενισχύοντας την ομάδα μας έως το τέλος της σεζόν. Παράλληλα, ανακοινώνεται η αποδέσμευση του Ντάρινγκτον Χόμπσον. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Τέλος, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός θα έρθει στην Ελλάδα, καθώς πέρυσι αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πατρών, ενώ φέτος ήταν στην κυπριακή Ένωση Παραλιμνίου, στην οποία είχε μ.ο 18.8 πόντους, 4.5 ασίστ και 5.6 ριμπάουντ.

Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Το… σιμουλτανέ τού Μπαρτζώκα

Η πιο δύσκολη… κίνηση στο σκάκι τού Μπαρτζώκα. Ειλικρινά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση το…