Κεντρική NBA Γουολ και Μπιλ: Το δίδυμο του “θανάτου”! (vids)
NBA

Γουολ και Μπιλ: Το δίδυμο του “θανάτου”! (vids)

wall beal wizards

Οι Τορόντο Ράπτορς έχουν ανώτερο υλικό από τους Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, εφαρμόζουν πολύ καλύτερα την τακτική τους και διαθέτουν πολύ μεγαλύτερος βάθος πάγκου. Όταν, όμως, ο Τζον Γουολ κι ο Μπράντλεϊ Μπιλ έχουν κέφια, οι “μάγοι” μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιονδήποτε, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και χθες!

Ειδικότερα, οι Γουίζαρντς νίκησαν άνετα τους Ράπτορς με 122-103, μειώνοντας τη σειρά των πλέι-οφ σε 2-1. Η αποστολή, όμως, δεν θα μπορούσε να στεφθεί με επιτυχία δίχως τη “φωτιά” του “καυτού” περιφερειακού διδύμου.

Συγκεκριμένα,  ο Γουολ τελείωσε την αναμέτρηση με 28 πόντους, 6 ριμπάουντ, 14 ασίστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας καταπληκτικά (12/23 σουτ, 4/5 βολές)! Η φετινή έκδοση του “πυραυλοκίνητου” σταρ δεν είναι κι η καλύτερη που έχουμε δει αλλά η χθεσινή βραδιά ήταν δική του!

Ο Γουολ έβγαλε τους Γουίζαρντς στο ανοικτό γήπεδο, εκεί όπου οι γηπεδούχοι μπορούν να κυριαρχήσουν ενώ “χτύπησε” στα πόδια τους προσωπικούς του αντιπάλους σε isolation καταστάσεις κι αξιοποίησε το πρώτο βήμα του. Ακόμη, έπαιζε άριστα το πικ-εν-ρολ με τον Γκορτάτ, έχοντας πάμπολλες επιλογές (σουτ από μέση απόσταση, “σπάσιμο” του νταμπλ-τιμ, πάσα στον Γκορτάτ). ενώ έβλεπε τους σουτέρ στην αδύνατη πλευρά αλλά και τα κοψίματα των ψηλών.

Τα highlights του Γουολ

Από την άλλη, ο Μπιλ σταμάτησε στους 28 πόντους με 6/10 δίποντα και 4/9 τρίποντα ενώ μάζεψε 4 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ. Ο ρόλος του ήταν, κατά κύριο λόγο, μακριά από την μπάλα, βγαίνοντας από pin-down σκριν και λαμβάνοντας hand-off στην περιφέρεια, ώστε να κάνει το παιχνίδι του. Επίσης, συμμετείχε στο τρανζίσιον “πάρτι” της Γουάσινγκτον ενώ ήταν πολύ επικίνδυνος και στην αδύνατη πλευρά.

Τα highlights του Μπιλ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρεκόρ των Γουίζαρντς φέτος κυμαίνεται στο 7-0, όταν ο Γουολ κι ο Μπιλ σκοράρουν τουλάχιστον 25 πόντους έκαστος!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…