Κεντρική NBA Τα highlights του Γιάννη στην “κόλαση” της Βοστόνης! (vid)

Τα highlights του Γιάννη στην “κόλαση” της Βοστόνης! (vid)

giannis celtics

Σε ένα παιχνίδι που δικαιώνει απόλυτα τον ορισμό του “θρίλερ”, οι Μιλγουόκι Μπακς απέτυχαν στα σημεία να υποτάξουν τους Μπόστον Σέλτικς, χάνοντας με 113-107 στην παράταση. Τα πλέι-οφ ξεκίνησαν με ιδιαίτερα “άγρια” ομορφιά, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, δίχως, όμως, νικηφόρο αντίκρισμα.

Ειδικότερα, ο “Greak freak” σκόραρε 35 πόντους με 11/21 σουτ και 13/16 βολές ενώ μάζεψε 13 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ κι έκλεψε 3 φορές την μπάλα σε 44 λεπτά συμμετοχής!

Στο εν λόγω παιχνίδι, ο Γιάννης πέρασε από πολλά πόστα και πάμπολλους ρόλους, κυριαρχώντας στις περιπτώσεις που έβρισκε ελεύθερο διάδρομο, απόρροια του περιστασιακού, καλού spacing των Μπακς. Αυτό συνέβη κυρίως στη 2η περίοδο, όπου ο Έλληνας σούπερ-σταρ πέτυχε 12 πόντους αλλά και από το τελευταίο δωδεκάλεπτο ως το τέλος, εκεί όπου ανέβηκε στη θέση “5“.

Επίσης, ο Αντετοκούνμπο λειτούργησε ως σκρίνερ στο πικ-εν-ρολ, ώστε να “γλιστρήσει” προς το καλάθι ή να αποκτήσει μις-ματς ενώ έτρεξε και στο τρανζίσιον, στα λιγοστά σημεία που οι Μπακς έβρισκαν παιχνίδι στο ανοικτό γήπεδο.

Υπήρξαν, βέβαια, κι ορισμένα αρνητικά στοιχεία, όπως η αδυναμία του να μαρκάρει τον Χόρφορντ στο ποστ αλλά και οι 2/4 βολές στο τελευταίο λεπτό της παράτασης. Στην τελευταία φάση, ο ηγέτης των Μπακς αποβλήθηκε με 6 φάουλ αλλά ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Γιάννης έδωσε και την ψυχή του στη σκληροτράχηλη “μάχη” της Βοστόνης.

Τα highlights του Γιάννη κόντρα στους Σέλτικς

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…