Κεντρική Γ' Εθνική “Στόχος μας το αήττητο μέχρι το φινάλε”

“Στόχος μας το αήττητο μέχρι το φινάλε”

Δεράος, Χαρίλαος Τρικούπη

Ο Έσπερος ΑΟΠΑ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Καλαμάτα ΄80 και πήρε μία εύκολη νίκη στο 1ο Νότιο Όμιλο της Γ΄Εθνικής. Ο προπονητής των νικητών, Σπύρος Δεραός, τόνισε μετά το ματς ότι στόχος της ομάδας του είναι το 4/4 μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας του:

“Προσπαθούμε να περάσουμε στην ομάδα ότι πάντα σεβόμαστε τον αντίπαλο ανεξάρτητα δυναμικότητας και στόχων. Η Καλαμάτα ’80 μπορεί να έχει υποβιβαστεί, αλλά στηρίζεται σε δικά της παιδιά και παλεύει όλα τα παιχνίδια, για αυτό τη σεβαστήκαμε. Σίγουρα ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και είχαμε την ευκαιρία να αυξήσουμε το χρόνο συμμετοχής αρκετών παιδιών”.

Για τον στόχο της ομάδας μέχρι το φινάλε: “Έχουμε τέσσερα παιχνίδια ακόμη και θέλουμε να διατηρήσουμε την εικόνα μας σε υψηλό επίπεδο και να τη βελτιώσουμε. Στόχος είναι να κυνηγήσουμε τη νίκη και στις τέσσερις αγωνιστικές, κάτι που είναι πολύ δύσκολο, αφού έχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια με ομάδες που παλεύουν για την άνοδο, αλλά αυτό μας δίνει κίνητρο για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…