Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος «Πάνθηρας» ο «Τίγρης»

«Πάνθηρας» ο «Τίγρης»

«Άσπρος καπνός» βγήκε πάνω από το Αρτάκης, καθώς η ομάδα έχει -εδώ και λίγη ώρα- προπονητή στον πάγκο. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος, που αρχικά απομακρύνθηκε για να πάρει τη θέση του ο Στιβ Γιατζόγλου (ο οποίος δεν έγινε αποδεκτός από τον κόσμο του Πανιωνίου, λόγω της στενής του σχέσης με τη Χρυσή Αυγή), δεν δέχθηκε να επιστρέψει, παρότι πιέστηκε από κόσμο και παίκτες. Την κενή θέση ήρθε να καλύψει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.

Ο έμπειρος κόουτς συμφώνησε με τον Σταύρο Αλευρογιάννη να προσπαθήσει, στα τρία ματς που απομένουν, να κρατήσει τον «Ιστορικό» στην κατηγορία και θα είναι αυτός που θα κοουτσάρει στο Αλεξάνδρειο, κόντρα στον Άρη.

Είναι αξιοσημείωτο πως παρότι ο πρόεδρος του Πανιωνίου αποστασιοποιήθηκε, παρότι έδωσε εντολή σε στενούς του συνεργάτες να ξεκινήσουν οι διαδικασίες απεμπλοκής του από την ΚΑΕ, δεν αδιαφόρησε για την επόμενη μέρα, αν και αρχικά αποδέχθηκε την επιστροφή του Βαγγέλη Ζιάγκου, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο ίδιος δεν θα εμφανίζονταν στο «Αρτάκης».

Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η συμφωνία, αν η κίνηση Αλευρογιάννη σημαίνει κι επιστροφή του στα του Πανιωνίου. Ο ίδιος παραμένει στην Κύπρο (για επαγγελματικούς λόγους), είναι προβληματισμένος κι ενοχλημένος από πολλά, το γυαλί φαίνεται πως έχει ραγίσει, αλλά με όσα έχουν γίνει φέτος στη Νέα Σμύρνη, τα πάντα μπορεί από ώρα σε ώρα να ανατραπούν.

Το μόνο βέβαιο είναι πως αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος έχει προπονητή και ότι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής καλείται να επαναφέρει τη χαμένη ηρεμία στον σύλλογο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…