Κεντρική NBA Οι “υπερηχητικοί” Ράπτορς των ρεκόρ (vid+pics)
NBA

Οι “υπερηχητικοί” Ράπτορς των ρεκόρ (vid+pics)

kyle lowry

Οι Τορόντο Ράπτορς μπήκαν στο παρκέ του “Air Canada Center”, με την επίθεσή τους να μετακινεί την άμυνα των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς με όποιον τρόπο ήθελε. Ως αποτέλεσμα, το τελικό 130-119, καθώς και το 76-58 του πρώτου ημιχρόνου φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό, με τους Καναδούς να κάνουν σχετικά εύκολα το 2-0 στη σειρά και να καταρρίπτουν μια σειρά από ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, οι Ράπτορς σκόραραν τους περισσότερους πόντους της ιστορίας τους σε αγώνα πλέι-οφ (130) ενώ ευστόχησαν σε 16 τρίποντα, κάτι που αποτελεί επίσης high-score, όσον αφορά την post-season. Ακόμη, πέτυχαν 11 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση στην ιστορία τους ενώ διέλυσαν το ρεκόρ παραγωγικότητας σε ένα ημίχρονο κατά 13 πόντους!

Τα παραπάνω επιτεύγματα έλαβαν χώρα, χάρη στο νέο πλαίσιο επίθεσης που έχουν λανσάρει οι Ράπτορς φέτος, το οποίο τους έχει βάλει για πρώτη φορά σε ξεκάθαρα μονοπάτια πρωταθλητισμού. Η κίνηση της μπάλας στην περιφέρεια, η συνύπαρξη τουλάχιστον 4 σουτέρ στο παρκέ και η οντότητα του Βαλαντσιούνας στο ποστ έχουν τεράστια σημασία ενώ η παραγωγικότητά τους εκτοξεύθηκε χάρη στη “σπίθα” του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν (37 πόντοι με 14/23 σουτ) και τις γρήγορες επιθέσεις στα πρώτα δευτερόλεπτα του 24αριού.

Αναλυτικά τα highlights του καταιγιστικού, πρώτου ημιχρόνου

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…