Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Οι βολές της Ρεάλ έκριναν το ματς”

“Οι βολές της Ρεάλ έκριναν το ματς”

kenny gabriel panathinaikos fenerbachtse

Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να “σπάσει” την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης στο τρίτο παιχνίδι και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Game 4. Ο Κένι Γκάμπριελ σημείωσε μετά την ήττα των “πρασίνων” ότι το παιχνίδι κρίθηκε από τις βολές που εκτέλεσε η ισπανική ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΝΟVA:

Για το τρίτο παιχνίδι: “Νομίζω ότι το κομβικό σημείο ήταν τα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου, όταν δώσαμε τη δυνατότητα στη Ρεάλ να ξεφύγει στο σκορ. Έστω κι έτσι καταφέραμε και μαζέψαμε τη διαφορά… Τα φάουλ που έστειλαν τη Ρεάλ στις βολές έκριναν το παιχνίδι στο τέλος. Ήμασταν ανταγωνιστικοί κι αυτό κρατάμε ενόψει της συνέχειας…”.

Για την τέταρτη “μάχη”: Πρέπει να δώσουμε προσοχή στην άμυνα “ένας εναντίον ενός”. Να είμαστε καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Σίγουρα δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε… Παίξαμε καλή άμυνα αλλά δεχτήκαμε πολλές βολές. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Πρέπει, επίσης, να αυξήσουμε τα διαστήματα της αυτοσυγκέντρωσης μας. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…