Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ο εφιάλτης έχει όνομα!

Ο εφιάλτης έχει όνομα!

gkontas

Λένε πως από αυτό που φοβάσαι δεν γλιτώνεις κι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος προσπάθησε πολύ να απαλλαγεί από τον Σπύρο Γκόντα. Δεν τα κατάφερε και τώρα ο… εφιάλτης έχει όνομα (κι επώνυμο) για τον πάλαι ποτέ «ισχυρό άνδρα» του ελληνικού μπάσκετ. Ο διεθνής διαιτητής όχι μόνο επέστρεψε στη θέση του προέδρου του ΣΕΔΚΑ, αλλά υλοποιεί και τις… δεσμεύσεις του.

Την Τετάρτη 25 Απριλίου θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου των Αθηναίων Διαιτητών. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι οκτώ, αλλά εσείς επικεντρωθείτε στο έκτο:

«1) Ενημέρωση Μελών για απόφαση Πρωτοδικείου σε σχέση με Ασφαλιστικά μέτρα Ιωάννη Μαύρου.
2) Ενημέρωση και απόφαση Γ.Σ για τα Μέλη του Δ.Σ Βιδάλη Θεόδωρο & Τεφτίκη Κωνσταντίνο, για παράνομη συμμετοχή τους σε επιτροπές διαιτησίας και Μέλη ΣΕΔΚΑ, Ακελ Χραντ για μη συμμόρφωσή του με τις εντολές-οδηγίες του Δ.Σ.
3) Απόφαση για Αναστολή και Ακύρωση της ποινής του κου Καρούση Νικόλαου.
4) Ενημέρωση των Μελών για όλες τις αποφάσεις και ενέργειες των μελών του Δ.Σ το διάστημα της <<παράνομης>> αναδιάρθρωσης και αποφάσεις επ’ αυτών.
5) Έγκριση της Γ.Σ για τερματισμό της αντιδικίας με το μέλος μας Ιωάννη Μαύρο.
6) Έγκριση και εξουσιοδότηση από την Γ.Σ στον Πρόεδρο του ΣΕΔΚΑ ώστε να κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, σε συνεργασία με Νομικά Γραφεία, για να διεκδικηθούν και να καταβληθούν οι οφειλές προς τα Μέλη μας και τον Σύνδεσμό μας, από ΕΟΚ και ΕΣΚΑ.
7) Ενημέρωση των Μελών μας για τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του Εσωτερικού Κανονισμού της Ο.Δ.Κ.Ε και ψήφιση αυτών.
8) Εκπροσώπηση ΣΕΔΚΑ στην Γ.Σ ΟΔΚΕ».

Άμα τη απόφαση των διαιτητών, η οποία θα προταθεί να ληφθεί με μυστική ψηφοφορία, ώστε να μην κυριαρχήσει ο φόβος, ο κ. Γκόντας θα στείλει εξώδικο σε ΕΟΚ και ΕΣΚΑ, ζητώντας τα δεδουλευμένα, τα οποία υπερβαίνουν τα 800.000 ευρώ! Όπως αντιλαμβάνεστε, τα ζόρια είναι μεγάλα για τον «μεγάλο», που θα υποχρεωθεί να πληρώσει.

Είπαμε, από αυτό που φοβάται δεν γλιτώνει

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…