Κεντρική Ελλάδα Ο Χατζηβρέττας στο 3on3 των ΕΣΑΚΕ,ΠΣΑΚ,ΕΟΚ

Ο Χατζηβρέττας στο 3on3 των ΕΣΑΚΕ,ΠΣΑΚ,ΕΟΚ

Στο τουρνουά 3on3 που διοργανώνουν οι ΠΣΑΚ,ΕΣΑΚΕ,ΕΟΚ ο μεγάλος καλεσμένος θα είναι ο Νίκος Χατζηβρέττας.Βέβαια στην εκδήλωση θα βρεθούν και άλλα μεγάλα ονόματα του χώρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ: ”Πολλά θα είναι τα λαμπερά αστέρια του μπάσκετ στα εφετινά 3ΟΝ3 “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”, τα οποία διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα της.

Ένα από αυτά τα αστέρια, είναι ο Νίκος Χατζηβρέττας, ο οποίος έχει αμέτρητους τίτλους στο παλμαρέ του.

Ότι έχει να κάνει με μπασκετική εκδήλωση, είναι πολύ σημαντικό διότι έρχονται πολλά παιδιά στον αθλητισμό. Είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ ευχάριστα όλα τα διήμερα που θα γίνουν τα τουρνουά και θα απολαύσουμε το παιχνίδι. Νομίζω πως επιβάλλονται τέτοιες ενέργειες, να διασκεδάζουμε διότι το παιχνίδι είναι πάνω από όλα διασκέδαση”, δήλωσε ο πρωταθλητής Ευρώπης και δευτεραθλητής κόσμου με την εθνική μας ομάδα Νίκος Χατζηβρέττας.

Για μια ακόμη χρονιά, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για το κοινωνικά συσσίτια και κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων, προκειμένου να μοιραστούν χαμόγελα σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

Θεσσαλονίκη (26 & 27 Μαϊου) – ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου) – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου) – ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) – ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Λ.ΒΕΪΚΟΥ – ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) – ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ λοιπόν, θα λάμψουν και αυτό το καλοκαίρι και θα δώσουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους να τα γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…