Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Μία επιστροφή, τέσσερις απουσίες

Μία επιστροφή, τέσσερις απουσίες

papanikolaou milutinof

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έβγαλε μέρος της απογευματινής προπόνησης του Ολυμπιακού,όμως οι Γιώργος Πρίντεζης,Κώστας Παπανικολάου, Τζαμέλ ΜακΛίν και Κιμ Τιλί παρέμειναν εκτός.

Σήμερα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν’όψει της αναμέτρησης την Μ.Παρασκευή κόντρα στην Ζαλγκίρις με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να βλέπει τον Σέρβο σέντερ να αυξάνει ρυθμούς, αλλά έχει πολλούς πονοκεφάλους καθώς απουσιάζουν αρκετοί παίχτες.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ακολούθησε μέρος της προπόνησης στέλνοντας θετικό μήνυμα, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου, Κιμ Τιλί και Τζαμέλ ΜακΛίν, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού συνεχίζει στα πλαίσια της ανάρρωσης ,αφού είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης δύο τύλων,ενώ ο Κώστας Παπανικoλάου ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στο γόνατο.Ο Τζαμέλ Μακ Λιν απο την Μ.Τρίτη νοσηλεύεται με πολύ υψηλό πυρετό και συμπτώματα γαστρεντερίτιδας,ενώ ο Κιμ Τιλί αντιμετωπίζει πρόβλημα υμενίτιδας στον τετρακεφάλο στο αριστερό γόνατο.Επίσης σήμερα ο Γάλλος δεν βρέθηκε στο Σ.Ε.Φ ,καθώς είχε άδεια λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού του.

Ο Έλληνας προπονητής θα περιμένει έως την Μ.Πέμπτη για να δει την κατάσταση των παιχτών του ,ώστε να εκτιμήσει αν θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της Μ.Παρασκευής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…