Κεντρική Basket League Κύμη Μανωλόπουλος: “Έχουμε μπροστά μας ακόμη έναν τελικό”

Μανωλόπουλος: “Έχουμε μπροστά μας ακόμη έναν τελικό”

sotiris manolopoulos kymi

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μέσα από το προσωπικό του blog στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ  αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση της ομάδας του, Κύμης ,κόντρα στο Ρέθυμνο  για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Αρχικά Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι το μήνυμα της Ανάστασης και η θυσία του Χριστού να μας κάνουν να αναλογιστούμε την πραγματική ουσία της ζωής, να σκεφτούμε περισσότερο τον συνάνθρωπό μας και να γίνουμε καλύτεροι Χριστιανοί και άνθρωποι. Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά αυτές τις Άγιες μέρες και να βρήκατε χρόνο να ξεκουραστείτε.

Εμείς δεν είχαμε αυτήν την «πολυτέλεια», έχοντας δύσκολο πρόγραμμα με καθημερινές προπονήσεις, καθώς έπρεπε να προετοιμαστούμε για 2 πολύ δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια. Το πρώτο ήταν την Τετάρτη απέναντι στον Άρη και το δεύτερο θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Χαλκίδα με αντίπαλο το Ρέθυμνο.

Την Τετάρτη κάναμε μια πολύ καλή και γεμάτη εμφάνιση, με αποτέλεσμα να κερδίσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο, γεγονός πολύ σημαντικό για την ομάδα της Κύμης. Είμαι από την Θεσσαλονίκη, έχω παίξει στον Άρη, γνωρίζω την πίεση που πηγάζει από την ιστορία και το μέγεθος αυτού του Συλλόγου και καταλαβαίνω ακριβώς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτήν την στιγμή. Είμαι όμως πεπεισμένος ότι θα γίνουν άμεσα όλα τα απαραίτητα για να σταθεί η ομάδα ξανά στα πόδια της, να μείνει φέτος στην κατηγορία και να φτάσει στην συνέχεια εκεί που πραγματικά αξίζει, στις υψηλές θέσεις του ελληνικού μπάσκετ.

Εμείς έχουμε τώρα μπροστά μας ακόμη έναν τελικό. Ένα παιχνίδι που θα μας φέρει πιο κοντά στους στόχους μας. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά ξέρουμε ότι σε τέτοια παιχνίδια η τακτική έρχεται δεύτερη.

Πρέπει να είμαστε συνεπείς και στις 2 πλευρές του γηπέδου και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Η ομάδα του Ρεθύμνου βασίζεται στην αθλητικότητα και στο γρήγορο παιχνίδι, οπότε ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι καθοριστικός για το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης τα ριμπάουντ και το μακρινό σουτ θα παίξουν κύριο ρόλο στην αναμέτρηση.

Βρισκόμαστε 4 αγώνες πριν το τέλος, οπότε κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, με ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας και στον κόσμο μας να διαφυλάξουμε την μεγάλη προσπάθεια που έχουμε κάνει όλη την χρονιά, που μας έχει αποφέρει την τρομερή μας πορεία. Θεωρώ ότι, έχοντας στο πλευρό μας και όλη την Εύβοια, θα τα καταφέρουμε!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…