Κεντρική Basket League Αγώνες Λαύριο – Ολυμπιακός 68-84

Λαύριο – Ολυμπιακός 68-84

papapetrou 1

Ο Ολυμπιακός, σε ένα παιχνίδι που έκανε συντήρηση δυνάμεων, χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι, κέρδισε το, μαχητικό φέτος, Λαύριο με 84-68. Με αυτή την νίκη οι “ερυθρόλευκοι” ανέβηκαν στο 18-4, ενώ οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 13-9 και την 6η θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε, με τον Ολυμπιακό να μπαίνει αποφασισμένος να “καθαρίσει” από νωρίς, την υπόθεση νίκη, με το Λαύριο από την πλευρά του, να προσπαθεί να μην αφήσει τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να ξεφύγουν στο σκορ, πράγμα που εν μέρει κατάφερε, καθώς στο τέλος της πρώτης περιόδου, ήταν στο -9 (22-13).

Η δεύτερη περίοδος, άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, καθώς στο 13ο λεπτό, η ομάδα του Πειραιά είδε τον Γιάνι Στρέλνιεκς, να αποχωρεί με πόνους στην μέση, γεγονός που προβληματίζει τους “ερυθρόλευκους” για τα πλέι οφ με τη Ζαλγκίρις. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με την πρώτη και με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με +13(43-30).

Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν σαν επανάληψη του πρώτου και πιο συγκεκριμένα της πρώτης περιόδου, καθώς οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αύξησαν αθόρυβα την διαφορά, με αυτούς του Χρήστου Σερέλη, να προσπαθούν χωρίς επιτυχία να μειώσουν, αποτέλεσμα αυτών ήταν η διαφορά να αυξηθεί στο +22( 67-45)

Η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να περιμένουν περισσότερο να τελειώσει το παιχνίδι, αποτέλεσμα της νωθρής αυτής περιόδου, ήταν το Λαύριο να καταφέρει να μειώσει την διαφορά και το τελικό αποτέλεσμα να είναι 84-68.

Καλύτερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με 19 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ από το Λαύριο ο Μακένζι Μουρ είχε 13 πόντους και 3 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 13-22, 30-43, 45-67, 84-68.

ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Βεργίνης 3, Κουζέλογλου, Μέιερ 6, Γουίγκινς 12 (3 τάπες), Μουρ 13, Παπαδημητρίου 3, Νίξον 8, Περράκης 6, Γιαννακόπουλος 5, Κακλαμανάκης 4, Μεχίντι 2, Νουάμου 6.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): ΜακΛιν 11 (8 ριμπάουντ), Σπανούλης 10 (6 ασίστ), Μιλουτίνοβ 14, Παπανικολάου 3 (7 ριμπάουντ), Ρόμπερτς 6, Μπράουν 12, Τολιόπουλος 6, Παπαπέτρου 19 (14 ριμπάουντ), Στρέλνιεκς, Μάντζαρης 3, Μπόγρης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…