Κεντρική ΓΣΛ Φάρος Λαμπρόπουλος, η επιστροφή!

Λαμπρόπουλος, η επιστροφή!

lampropoulos fotis labropoulos

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος επιστρέφει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του ΓΛ Φάρου. Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, οι Θεσσαλοί προχώρησαν στην απόκτηση του πολύπειρου φόργουορντ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αργεντινή και την Μπόκα Τζούνιορς.

Ο ΓΛ Φάρος τα δίνει όλα για την παραμονή, ενισχύοντας το ρόστερ του με έναν παίκτη με πλούσιες παραστάσεις από Ελλάδα αλλά κυρίως από το εξωτερικό. Ο Λαμπρόπουλος έκανε τα πρώτα του βήματα στην Απολλωνιάδα, ενώ έχει φορέσει στο παρελθόν στην Ελλάδα τη φανέλα των Ηρακλή, ΑΕΛ, Αρκαδικού κι Απόλλωνα Πάτρας.

Στο εξωτερικό διακρίθηκε με την Τενερίφη, με την οποία αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2015, ενώ από το 2016 και μέχρι πριν από λίγο έπαιζε στην Αργεντινή.

Η εμπειρία των Βαγγέλη Τσάπα και Γιάννη Γιαννάκη είναι καθοριστική στη μάχη για την παραμονή, καθώς έστω και στο παρά ένα, έκαναν νέα διορθωτική κίνηση, παρότι η ομάδα της Λάρισας δεν φαίνεται να έχει μπροστά της αγώνα με εύκολη νίκη. Το πρόγραμμα της (Λαύριο εκτός, Ολυμπιακός εντός και ΠΑΟΚ εκτός) σίγουρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Θεσσαλούς, οι οποίοι είναι, όμως, διατεθειμένοι, να παλέψουν μέχρι τέλους για τη σωτηρία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΓΣΛ Φάρος

Δειτε επισης

Ο Μιλουτίνοφ ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να στηρίξει τον Ολυμπιακό

Στο Βελιγράδι για το Παρτιζαν – Ολυμπιακος βρίσκεται  ο Μιλουτίνοφ. Ο Νίκολα Μιλουτί…