Κεντρική Basket League Κύμη Καστρίτης: “Μπράβο σε Κουτσό, Βαρβούνη και Πασπαλά”

Καστρίτης: “Μπράβο σε Κουτσό, Βαρβούνη και Πασπαλά”

kastritis

Ο Γιάννης Καστρίτης, μίλησε για την νίκη επί του Ρεθύμνου, ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τον γυμναστή της ομάδας, για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν.

Πιο αναλυτικά όσα είπε:”Να ευχαριστήσουμε αρχικά  τον κόουτς Βετούλα για τα καλά του λόγια και να ευχηθώ από καρδιάς καλή δύναμη και υγεία σε όλη την ομάδα του και να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν καλύτερα. Από εκεί και έπειτα, δεν θα πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, όχι μόνο για την νίκη, αλλά για την εν γένει παρουσία τους στο πρωτάθλημα, στα παιχνίδια και καθημερινά στις προπονήσεις.  Έχουμε φτάσει στις δώδεκα νίκες, αριθμός πολύ τιμητικός για όλους εμάς στην ομάδα της Κύμης και αποτυπώνει ακριβώς την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά μας στο παρκέ. Αν δεν κάνω λάθος, είμαστε πλέον και μαθηματικά στα play off, που είναι μία ιστορική στιγμή για εμάς.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται ξεκάθαρα στην παρουσία των παιδιών σε όλα τα ματς και σε ότι έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι, στην αυταπάρνηση που έδειξαν, στην ψυχή και στην καρδιά που κατέθεσαν πάνω στο παρκέ.  Εκτός από τις απουσίες που είχαμε σήμερα, είμαστε μία ομάδα που δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε δύο παιχνίδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ και στο παιχνίδι απέναντι στον Άρη ξοδέψαμε πάρα πολύ μεγάλη ενέργεια. Επίσης θέλω να αφιερώσω τη σημερινή νίκη στους συνεργάτες μου, τον Ισίδωρο Κουτσό και τον Δημήτρη Βαρβούνη, αφού σε πολύ σύντομο διάστημα είχαν έτοιμα όλα τα κομμάτια που έχουν να κάνουν με το σκάουτινγκ του αντιπάλου.

Ένα μεγάλο μπράβο πρέπει να πάει και στον γυμναστή μας, τον Δημήτρη Πασπαλά, ο οποίος καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς κάνει εξαιρετική δουλειά και νομίζω ότι αυτό φάνηκε και σήμερα. Θα εκμεταλλευτούμε τώρα την διακοπή για να ξεκουραστούμε και θα συνεχίσουμε μετά , ελπίζω όλοι μαζί υγιείς, κάνοντας το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, διεκδικώντας κάθε παιχνίδι που μπορούμε να κερδίσουμε. Καλή συνέχεια ξανά στην ομάδα του Ρεθύμνου”

  • Τρέντο - Άρης Eurocup

    Τρέντο – Άρης 69-67 (vid)

    Κατάθεση ψυχής ο Άρης. Κρίμα, άδικο για την προσπάθεια… Δίχως Τολιόπουλο, Γκάλινατ και Σαν…
  • toliopoulos 2 jpg

    Άρης – ΑΕΚ 75-64

    Ο Τολιόπουλος και η «αύρα» του Παλέ οδήγησαν τον Άρη Ο Άρης είχε το προβάδισμα σε όλη τη δ…
  • toliopoulos 1 jpg

    Άρης – Καρδίτσα 69-61

    Τολιόπουλος λαμπρός τον οδηγεί… Η Καρδίτσα έβαλε δύσκολα στον Άρη, στο Nick Galis Ha…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…