Κεντρική Διεθνή Η ιστορία του Γκιλ και ο λόγος επιλογής του 13

Η ιστορία του Γκιλ και ο λόγος επιλογής του 13

anthony gill khimki

Η Euroleague ”εστίασε” στον Άντονι Γκιλ,με τον ίδιο να αποκαλύπτει μια συγκλονιστική οικογενειακή ιστορία αλλά και τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να παίζει με το νούμερο 13 στην φανέλα.

Ο Φόργουορντ της Χίμκι που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Euroleague,”ανοίχτηκε” στην κάμερα της διοργάνωσης ενώ ο συμπαίχτης του Αλεξέι Σβεντ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησαν για τις επιδόσεις του εντός παρκέ.

Αναλυτικά όσα είπε σχετικά με το νούμερο 13, αποκαλύπτοντας μια ξεχωριστή ιστορία: ”Το νούμερο 13 είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος στις 13. Οπότε για εμένα και την οικογένεια μου ήταν κάτι πολύ μεγάλο στη ζωή μας. Όλοι στην οικογένεια έχουμε τον συγκεκριμένο αριθμό τατουάζ στην πλάτη μας για να την τιμήσουμε. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς και είναι ο τρόπος που έχουμε αποφασίσει να υποστηρίξουμε την μητέρα μας. Με βλέπει στο παρκέ και είναι περήφανη, οπότε αυτό με κάνει και εμένα”.

Στη συνέχεια ο Σβεντ ανέφερε:”Είναι πολύ αθλητικός, μπορεί να καρφώσει εντυπωσιακά και να σουτάρει και τρίποντα, μπορεί να ντριμπλάρει και να παίξει καλή άμυνα. Όλοι θέλουν ένα τέτοιο συμπαίκτη, μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ”.

O Έλληνας τεχνικός δήλωσε ότι:”Είναι νέος, θετικός, αθλητικός και φέρνει πάντα θετική ενέργεια στην ομάδα. Όλοι τον αγαπούν”.

Τέλος ο Γκιλ τονίζει για το πως αντιμετωπίζει ένα κακό αποτέλεσμα και επισημαίνει:”Η ζωή είναι πολύ μικρή για να νευριάζεις με ένα κακό αποτέλεσμα, φυσικά το παίρνω σοβαρά όμως γιατί είναι η δουλειά μου. Αλλά από την άλλη ξέρω πως αυτό είναι ένα δώρο που μου δόθηκε και για αυτό θέλω να το διασκεδάσω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…