Κεντρική NBA Η επίτομη του one-man show από τον μυθικό ΛεΜπρόν! (vid)

Η επίτομη του one-man show από τον μυθικό ΛεΜπρόν! (vid)

lebron james

Με highlight το απίστευτο ξεκίνημά του στην αναμέτρηση (16-1 σερί στην αρχή του ματς με 16 δικούς του πόντους), ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε από το χέρι τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους οδήγησε σε νίκη επί των Ιντιάνα Πέισερς με 100-97, ισοφαρίζοντας τη σειρά σχεδόν αποκλειστικά με ευθύνη του απίθανου “βασιλιά!

https://twitter.com/BleacherReport/status/986780536936042499

Πιο αναλυτικά, ο Τζέιμς τελείωσε το ματς με 46 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 39 λεπτά συμμετοχής, με 17/24 σουτ και 10/13 βολές ενώ έκανε μονάχα 3 λάθη! Ο “σούπερμαν” των Καβς, μάλιστα, πέτυχε την 20η 40άρα του σε ματς πλέι-οφ, κατέχοντας μαζί με τον Τζέρι Γουεστ τη 2η κορυφαία επίδοση στην ιστορία ενώ κατάφερε για 10η φορά να πιάσει το όριο των 40 πόντων, των 10 ριμπάουντ και των 5 ασίστ, όντας μακράν πιο πάνω από τους υπόλοιπους θρύλους.

Καμία γραμμή άμυνας δεν μπορούσε να του αρνηθεί τον δρόμο προς το καλάθι. Ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη θριάμβευσε υπό κάθε συνθήκη (τρανζίσιον, μισό γήπεδο, παιχνίδι με μπάλα ή και χωρίς αυτήν) και βάλθηκε να αποδείξει ότι δεν έχει σκοπό να αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Τα highlights του ΛεΜπρόν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…