Κεντρική Γυναίκες ΕΣΚΑ Κορασίδες: Προβάδισμα για Ιάσονα Κολωνού

ΕΣΚΑ Κορασίδες: Προβάδισμα για Ιάσονα Κολωνού

panathinaikos iason korasides

Το προβάδισμα στα τελικά της ΕΣΚΑ Κορασίδων πήρε ο Ιάσονας Κολωνού, καθώς κέρδισε εντός έδρας τον Παναθηναϊκό με 48-28 και έκανε το 2-1 στη σειρά. Η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη από το “τριφύλλι” και δίκαια πήρε τη νίκη. Πλέον, οι ομάδες θα τα ξανά πουν το βράδυ της Κυριακής, αυτή τη φορά στην έδρα των “πρασίνων”.

Στην κανονική διάρκεια ο Ιάσονας και ο Παναθηναϊκός πήραν από μία νίκη και έτσι στους τελικούς κανείς από τους δύο δεν είχε προβάδισμα. Ο Ιάσονας στο πρώτο παιχνίδι των τελικών ήταν φανερά καλύτερος και εκμεταλλευόμενος και την κακή εμφάνιση του τριφυλλιού πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο Ιάσονας έχει πλέον το προβάδισμα, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη στη σειρά. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει στην έδρα του και στη συνέχεια να διεκδικήσει τον τίτλο εκτός έδρας. Να θυμίσουμε ότι τα κορίτσια του “τριφυλλιού” πέρσι κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων.

ΑΕΣ Ιάσων Κολωνού – Παναθηναϊκός ΑΟ 48 – 28 (38-9)
Ιάσων (Ποφάντη, Συριοπούλου): Λαλέογλου, Γαβριηλίδη Αν., Πελέκη, Δαμίγου, Πρένγκα, Λέρη Μ., Καζούρη, Λέρη Ουρ., Γαβριηλίδη Αθ., Αγγέλου, Κάτρη, Γιαννακούλια
Παναθηναϊκός (Κατζιλιέρης, Αρχιμανδρίτης): Ηλιοπούλου, Μπλιθικιώτη, Δαυλάκου, Σώτου, Κοντακτζίου, Γιαννοπούλου, Κουκή, Τάρλα, Ζαρρή, Μαυράκη, Τριανταφύλλου, Μόσχου

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

Εκτός με κάταγμα στη μύτη η Βίτοσα. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 68-65 στον δ…