Κεντρική NBA “Έφυγε” από τη ζωή η γυναίκα του Πόποβιτς, συγκλονισμένος ο ΛεΜπρόν (vid)
NBA

“Έφυγε” από τη ζωή η γυναίκα του Πόποβιτς, συγκλονισμένος ο ΛεΜπρόν (vid)

gregg popovich spurs 1

Μια εξαιρετικά δυσάρεστη ημέρα ξημέρωσε για τον κόσμο του NBA, καθώς οι Σαν Αντόνιο Σπερς, με επίσημη ανακοίνωσή τους, γνωστοποίησαν τον θάνατο της γυναίκας του Γκρεγκ Πόποβιτς, Έριν, σε ηλικία 67 ετών. Η Έριν Πόποβιτς πάλευε γενναία με τα προβλήματα υγείας για εκτεταμένο χρονικό διάστημα, όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ, Άντριαν Γουοζναρόφσκι.

Η απώλεια της, επί 4 δεκαετίες, γυναίκας του “Pop” έχει προκαλέσει λύπη και στεναχώρια στους πάντες, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, μάλιστα, να αδυνατεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του μετά το τέλος του ματς με τους Πέισερς.

“Είμαι μεγάλος φαν του Πόποβιτς και τον αγαπώ πολύ. Είναι τραγωδία. Στέλνω τα συλλυπητήριά μου σε αυτόν και την οικογένειά του. Είναι πολύ άσχημα νέα”, τόνισε ο ΛεΜπρόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζέιμς ήταν ενήμερος για το γεγονός κι η ερώτηση έγινε αφού ο ίδιος την είχε εγκρίνει (η σχετική διευκρίνιση εδώ), καθώς σε διαφορετική περίπτωση, η συμπεριφορά της ρεπόρτερ θα ήταν unfair.

Πάμπολλα μέλη της κοινότητας του NBA έσπευσαν να εκφράσουν την υποστήριξή τους προς τον Πόποβιτς μέσω των social media αλλά και σε συνέντευξή τους, από τον Μπιλ Ράσελ μέχρι τον Κέβιν Ντουράντ και τον Τάιρον Λου ενώ, ακόμη κι ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, άφησε μήνυμα υποστήριξης κι αγάπης στο Twitter.

Μέχρι στιγμής, παραμένει άγνωστο αν ο Πόποβιτς θα βρεθεί κανονικά στον πάγκο των Σπερς ενόψει της συνέχειας των πλέι-οφ. Το 3ο ματς της σειράς εναντίον των Γουόριορς θα λάβει χώρα απόψε τα ξημερώματα (20/4, 04:30 ώρα Ελλάδος).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…