Κεντρική NBA Έδωσε ρέστα στη συνέντευξη τύπου ο Πόποβιτς (vids)
NBA

Έδωσε ρέστα στη συνέντευξη τύπου ο Πόποβιτς (vids)

gregg popovich spurs

Παρά την ήττα και την κακή εμφάνιση των Σαν Αντόνιο Σπερς στο ματς εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο Γκρεγκ Πόποβιτς είχε τη συνηθισμένη, light διάθεση που τον διακατέχει στη συνέντευξη τύπου. Ο “μαέστρος” των “σπιρουνιών” αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους, παραπονέθηκε για τους χορηγούς ενώ… αποκάλυψε κι ένα ιδιαίτερο πλάνο που έχει στο μυαλό του ενόψει του δεύτερου ματς.

Αρχικά, ο Πόποβιτς τα… έβαλε με ένα μπουκάλι Gatorade, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Αυτό έχει πολλή ζάχαρη. Δεν θέλω να το προμοτάρω!”, αν και αμέσως ομολόγησε: “Σας πειράζω, παιδιά! Επειδή μας κλότσησαν τον κ…, δε σημαίνει ότι δεν θα έχουμε και χιούμορ”.

Με το που έκατσε στην καρέκλα, ο “Pop” ανέφερε: “Λοιπόν, τι με θέλετε; Με έχει κουράσει πολύ όλο αυτό”, χρησιμοποιώντας τον γνωστό του, σαρκαστικό τόνο ενώ στην ερώτηση “Τι πήγε άσχημα σήμερα;”, περιορίστηκε στο να πει: “Έπαιξαν καλύτερα από εμάς”.

Τέλος, όταν ερωτήθηκε για την αποτυχημένη απόπειρα του Ντάνι Γκριν να μαρκάρει τον Κέβιν Ντουράντ τόνισε: “Θα βάλουμε τον Ντάνι να ψηλώσει μερικούς πόντους ως το επόμενο ματς, να πηδάει ψηλότερα και να κινείται γρηγορότερα. Και μετά θα πούμε στον Κέβιν να σταματήσει να είναι τόσο καλός”.

Δείτε το show του Πόποβιτς στη συνέντευξη τύπου

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…