Κεντρική Elite League Δεριζιώτης : “Eίμαι σοκαρισμένος” (pic)

Δεριζιώτης : “Eίμαι σοκαρισμένος” (pic)

deriziotis

Δυσαρεστημένος με τα επεισόδια που έγιναν στο χθεσινό(4/4) εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕΛ είναι ο ισχυρός άνδρας του Εθνικού ΠειραιώςΚωνσταντίνος Δεριζιώτης.

Ο Δεριζιώτης εξέφρασε στο facebook την άποψη του όσα συνέβησαν, δείχνοντας την απογοήτευση του γιατί όλο αυτό ξεκίνησε από ανήλικα παιδιά.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Το βασανιζω απο χθες…
Στα 14 μου, παρακολουθώντας Εθνικος – Παναθηναϊκος στο Καραϊσκακη, επεσαν κατι “ψιλες”, αφου τοτε ολοι οι φιλαθλοι εβλεπαν το παιχνιδι μαζι και με την αψαδα της ηλικιας, πηγα να ανακατευτω. Τοτε ο συγχωρεμενος ο πατερας μου με βουτηξε απο τον ωμο και με εβγαλε εξω, λεγοντας μου οσα επρεπε να πει ενας πατερας στο γιο του.
Χθες, στα 50 μου, διαπιστωσα με τα ιδια μου τα ματια οτι η κατασταση εχει ξεφυγει.
Δεν ειχα βρεθει ξανα σε επεισοδια.
Σε εναν απολυτως αδιαφορο αγωνα μπασκετ, ακομη -δυστυχως- και για την αστυνομια, που δεν κρινοταν τιποτα, 40 πιτσιρικια θεωρησαν σκοπιμο, αφου σε ολη την διαρκεια του αγωνα εβριζαν μαναδες, πατεραδες, αναψαν καπνογονα, και αλλα πολλα, απολυτως ανενοχλητα, αφου οπως εγραψα χθες, ενας αστυνομικος που ηταν εκει και τα εβλεπε ειπε οτι ειναι αναρμοδιος αφου … περνουσε με το περιπολικο και ειπε να μπει μεσα, στο τελος και με την ομαδα τους να εχει κερδισει πεταξαν απο την κερκιδα απο υψος 3 μετρων, καδο απορριματων, ο οποιος βρηκε στο κεφαλι, μελος της ομαδας μας. Τα μπουκαλια με τα νερα, τα φτυσιματα, κ.λπ., δεν χρειαζεται να τα αναφερω…
Και σα να μην εφθαναν αυτα και αφου στο μεταξυ ειχαν ερθει καποιοι αστυνομικοι, παρουσια τους, εκαναν ντου ανενοχλητοι στον διαδρομο των αποδυτηριων στην αποστολη του ΕΘΝΙΚΟΥ.
Και αν μπειτε στο #ethnikospiraeusbc, αυτα τα παιδια, καμαρωνουν για οσα εκαναν, βριζουν και προκαλουν.
Και αναρωτιεμαι, πως μεγαλωσαν αυτα τα παιδια οι γονεις τους;
Οι γονεις τους που ειναι;
Η οργανωμενη Πολιτεια που ηταν και που ειναι;
Οι δασκαλοι τους που ειναι;
Εισαγγελεας ανηλικων στη Λαρισα υπαρχει;
Ειλικρινα δεν ξερω τι να πω ειμαι σοκαρισμενος.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…