Κεντρική Elite League “Αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση μας”

“Αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση μας”

thodoris rizoulis ermis agias

Ο Ερμής Αγιάς νίκησε τον Δούκα και πέτυχε τον φετινό στόχο του, ο οποίος ήταν η παραμονή στο πρωτάθλημα της Α2 στην παρθενική χρονιά της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Μετά την επιτυχία των Θεσσαλών, ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Ριζούλης, μοίρασε συγχαρητήρια σ’ όλους για την επίτευξη του στόχου.

Η ανάρτηση του:

“Με την ευκαιρία της παραμονής της ομάδας μας στην Α2 εθνική κατηγορία μπασκέτ θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές , προπονητές , γυμναστές και στους φιλάθλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την αγωνιστική περίοδο .

Είναι η σημαντικότερη επιτυχία της ιστορίας μας μέχρι την επόμενη. Φυσικά ο δρόμος για την παραμονή δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα . Περάσαμε πολλές δυσκολίες τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά . Αυτό που κάποιοι πήγαν να μας το στερήσουν έξω από τις τέσσερις γραμμές του παρκέ εμείς με την αγωνιστική και μόνον αξία μας το κερδίσαμε εντός . Και αυτό είναι η μεγαλύτερη δικαίωση μας !! Ενωμένοι συνεχίζουμε για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…