Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Ανέλαβε την ευθύνη ο Αλευρογιάννης!

Ανέλαβε την ευθύνη ο Αλευρογιάννης!

Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση για τα τελευταία γεγονότα που διατάραξαν την ηρεμία στην ομάδα. Ο Ιστορικός τονίζει ότι την ευθύνη της πρόσληψης του Στηβ Γιατζόγλου, της απομάκρυνσης του και της επιλογής του Βαγγέλη Αλεξανδρη ανέλαβε ο Σταύρος Αλευρογιάννης.

Η ανακοίνωση:

“Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BIKΟΣ COLA βρίσκεται στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση της παραμονής του στην θέση που αξίζει να έχει στο ελληνικό μπάσκετ. Προέχει η αγωνιστική παραμονή της ομάδας μπάσκετ και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα κάνουμε απολογισμό και αυτοκριτική. Όλοι ΜΑΖΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ, θα προσπαθήσουμε για τις νίκες που απαιτούνται.

Την ευθύνη πρόσληψης του Στήβ Γιατζόγλου, την απομάκρυνσή του και την τελική επιλογή του Βαγγέλη Αλεξανδρή , αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Σταύρος Αλευρογιάννης , με γνώμονα την ψυχολογική και αγωνιστική υπέρβαση. Ένα είναι βέβαιο ότι η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος σε καμιά περίπτωση δεν είχαν και δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να εμπλέξουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΒΙΚΟΣ COLA σε πολιτικές σκοπιμότητες και αντιπαραθέσεις.

Ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA θα είναι συνδυασμός της προσωπικής απόφασης του κ. Σταύρου Αλευρογιάννη και των συνθηκών που θα διαμορφωθούν μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Γιαννάκης – «Τεράστια η απώλεια του Ίβκοβιτς»

Ήταν η σειρά του «Δράκου» του Ελληνικού μπάσκετ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης,  σχολίασε το θάνα…