Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Άλλη μια μέρα στο νοσοκομείο ο ”Μακ Λιν”

Άλλη μια μέρα στο νοσοκομείο ο ”Μακ Λιν”

jamel mclean olympiakos panathinaikos 2

Στο επερχόμενο ματς του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις για την 30η αγωνιστική της Ευρωλίγκας εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Τζαμέλ Μακ Λιν λόγω της γαστρεντερίτιδας.Πολύ δύσκολη και η συμμετοχή του Πρίντεζη.

Το ματς της Παρασκευής μπορεί να βρει την ομάδα του Πειραιά με πολλές απουσίες, καθώς η χθεσινή προπόνηση έγινε χωρίς τους Πρίντεζη (κάλος στο πόδι), Παπανικολάου (γόνατο), ΜακΛίν (γαστρεντερίτιδα), Τιλί (γόνατο) και Μιλουτίνοφ (μέση).

Η μοναδική σίγουρη απώλεια του Ολυμπιακού θα είναι ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος λόγω του οστικού οιδήματος στο γόνατο,θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά την βδομάδα του Πάσχα στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Πανιώνιο και το Λαύριο.

Σε ότι αφορά την υγεία του Αμερικανού σέντερ των ερυθρολεύκων ο οποίος αντιμετωπίζει συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και υψηλού πυρετού,η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί και όπως όλα δείχνουν θα μείνει και απόψε στο νοσοκομείο.Έτσι η παρουσία του στο παιχνίδι της Παρασκευής είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Τέλος ούτε η κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη έχει δείξει κάποια βελτίωση,όπου μάλλον θα απουσιάσει και από την σημερινή προπόνηση,ενώ Τιλί και Μιλουτίνοφ είναι καλύτερα και θα προσπαθήσουν να προπονηθούν απόψε ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη την Παρασκευή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …