Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: “Ο κόσμος της ομάδας είναι η δύναμη μας”

ΑΕΚ: “Ο κόσμος της ομάδας είναι η δύναμη μας”

aek

Το Final Four του Basketball Champions League θα πραγματοποιηθεί στο “Νίκος Γκάλης” και οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για να αγοράσουν ένα “μαγικό χαρτάκι”. Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το ενδιαφέρον έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Αναλυτικά:

“Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του Φάιναλ Φορ (F4) του Basketball Champions League έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Οπαδοί της «Βασίλισσας» από την Ελλάδα και το εξωτερικό επιθυμούν να δώσουν το «παρών» στο “Νίκος Γκάλης” στις 4 και 6 Μαϊου.

Πρόδηλο είναι, ότι η πρωτοφανής αυτή ανταπόκριση δικαιώνει πλήρως τη Διοίκηση της ΑΕΚ B.C και τον Μάκη Αγγελόπουλο για την επιλογή τους να θέσει ο οργανισμός υποψηφιότητα για την κορυφαία διοργάνωση.

Η ΑΕΚ B.C. ουδέποτε έκρυψε άλλωστε, ότι η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (BCL) συνιστά την κορωνίδα των εφετινών στόχων της και προς αυτή την κατεύθυνση πορεύεται. Η παρουσία του κόσμου της, στην προσωρινή έδρα μας, στο “Νίκος Γκάλη”, αποτελεί σταθερά τη βασικότερη προϋπόθεση για την επίτευξη του στόχου.

Η ΑΕΚ B.C. κατανοεί πλήρως την αγωνία των οπαδών για το πολυπόθητο εισιτήριο της μίας ημέρας ή και των δύο ημερών. Ανακοινώνει, ωστόσο, ότι βρίσκεται σε επαφές διαρκείας με το BCL, και προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση να γνωρίζει λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο και τη διάθεσή τους.

Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι η δύναμή της”.

  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…