Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: “Ο κόσμος της ομάδας είναι η δύναμη μας”

ΑΕΚ: “Ο κόσμος της ομάδας είναι η δύναμη μας”

Το Final Four του Basketball Champions League θα πραγματοποιηθεί στο “Νίκος Γκάλης” και οι φίλοι της ΑΕΚ έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για να αγοράσουν ένα “μαγικό χαρτάκι”. Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το ενδιαφέρον έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Αναλυτικά:

“Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του Φάιναλ Φορ (F4) του Basketball Champions League έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Οπαδοί της «Βασίλισσας» από την Ελλάδα και το εξωτερικό επιθυμούν να δώσουν το «παρών» στο “Νίκος Γκάλης” στις 4 και 6 Μαϊου.

Πρόδηλο είναι, ότι η πρωτοφανής αυτή ανταπόκριση δικαιώνει πλήρως τη Διοίκηση της ΑΕΚ B.C και τον Μάκη Αγγελόπουλο για την επιλογή τους να θέσει ο οργανισμός υποψηφιότητα για την κορυφαία διοργάνωση.

Η ΑΕΚ B.C. ουδέποτε έκρυψε άλλωστε, ότι η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (BCL) συνιστά την κορωνίδα των εφετινών στόχων της και προς αυτή την κατεύθυνση πορεύεται. Η παρουσία του κόσμου της, στην προσωρινή έδρα μας, στο “Νίκος Γκάλη”, αποτελεί σταθερά τη βασικότερη προϋπόθεση για την επίτευξη του στόχου.

Η ΑΕΚ B.C. κατανοεί πλήρως την αγωνία των οπαδών για το πολυπόθητο εισιτήριο της μίας ημέρας ή και των δύο ημερών. Ανακοινώνει, ωστόσο, ότι βρίσκεται σε επαφές διαρκείας με το BCL, και προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση να γνωρίζει λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο και τη διάθεσή τους.

Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι η δύναμή της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Περιστέρι: Πολύ κοντά σε Γιαννίκ Μορέιρα

Ο Γιαννίκ Μορέιρα που αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, είναι πολύ κοντά στο να φορέσει ξανά …