Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Βράζει” ο Κολοσσός με τη διαιτησία! “Τουλάχιστον 25 λανθασμένες αποφάσεις”

“Βράζει” ο Κολοσσός με τη διαιτησία! “Τουλάχιστον 25 λανθασμένες αποφάσεις”

aris lykogiannis kolossos rodou

Ο Κολοσσός Ρόδου εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τα έντονα παράπονα του για τη διαιτησία του αγώνα με το Λαύριο. Οι Ροδίτες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 25 λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών.

Η ανακοίνωση:

“Έπειτα από σκέψη και ωριμότητα και αφού είδαμε επανειλημμένα το βίντεο του αγώνα με το Λαύριο, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αδικηθήκαμε κατάφορα από τους διαιτητές, καθώς εντοπίσαμε τουλάχιστον 25 λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις και μη.

Όπως είναι γνωστό, η ΚΑΕ Κολοσσός, βρίσκεται στο χώρο πολλά χρόνια με οικονομική συνέπεια από τους τοπικούς παράγοντες, μερικοί απ’ τους οποίους, ασχολούνται με το μπάσκετ τουλάχιστον τα τελευταία 40 χρόνια, χωρίς να έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα στον οποιοδήποτε να καταφερθεί εναντίον τους.

Σας γνωρίζουμε ότι η απογοήτευσή μας είναι μεγάλη ειδικά, όταν σε αγώνα που καθορίζεται ο στόχος της ομάδας υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση.

Θέτουμε την ΚΕΔ προ των ευθυνών της και της εφιστούμε την προσοχή, καθώς παρατηρείται αύξηση των παραπόνων για διαιτησία από όλο και περισσότερες ομάδες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…