Κεντρική Διεθνή Βράνκοβιτς:”Είναι ντροπή που η FIBA δεν διοργάνωσε τα προκριματικά το καλοκαίρι”

Βράνκοβιτς:”Είναι ντροπή που η FIBA δεν διοργάνωσε τα προκριματικά το καλοκαίρι”

Vrankovic

Μόνο καλό δεν έχουν κάνει τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου στην Κροατία.Η “χρβάτσκα” αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρώτου προκριματικού ομίλου(οι άλλες ομάδες είναι η Ιταλία,η Ολλανδία και η Ρουμανία) και δύσκολα θα συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αυτό έκανε τον Στόγιαν Βράνκοβιτς,ο οποίος είναι πρόεδρος της Κροατικής ομοσπονδίας, να εκφράσει δημοσίως τα παράπονα που έχει από την Fiba για τον τρόπο αλλά και τον χρόνο διεξαγωγής αυτών των προκριματικών.

Αναλυτικά όσα είπε για το συγκεκριμένο θέμα:

“Ως πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας, είμαι περήφανος για το γεγονός πως έχουμε έξι παίκτες στο ΝΒΑ. Χάρη στη FIBA όμως δεν σημαίνουν κάτι για εμάς στην προκριματική φάση, από την στιγμή που δεν μπορούν να αγωνιστούν. Είναι περίεργο αυτό που γίνεται με τα παράθυρα”,είπε αρχικά και στην συνέχεια πρόσθεσε:

“Οι μικρές χώρες, όπως είναι η Κροατία, δεν έχουν δυνατή λίγκα όπως η Ιταλία και η Ισπανία για να αντλήσουν παίκτες. Αυτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχουν τραυματισμοί, υπάρχουν άλλοι που δεν μπορούν να αγωνιστούν λόγω της διαμάχης της FIBA με την EuroLeague. Είναι ντροπή που η FIBA δεν διοργάνωσε τα προκριματικά το καλοκαίρι, ας πούμε τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, όπου υπάρχουν ελεύθερες ημερομηνίες. Είμαι πολύ εκνευρισμένος με την όλη διαδικασία.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…