Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σφαιρόπουλος:”Από αυτή τη στιγμή συγκεντρωνόμαστε στην Μπαρτσελόνα”

Σφαιρόπουλος:”Από αυτή τη στιγμή συγκεντρωνόμαστε στην Μπαρτσελόνα”

giannis sfairopoulos

Ο προπονητής του Ολυμπιακού,Γιάννης Σφαιρόπουλος,μετά την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο συγκεκριμένο παιχνίδι,ενώ τόνισε πως τώρα η “ερυθρόλευκοι” στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή και πολύ αθλητική ομάδα. Μια ομάδα που εντός έδρας είναι πολύ επιθετική. Της αρέσει να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο να σκοράρει στον αιφνιδιασμό, είτε με τρίποντα, είτε με lay up και να απειλεί μέσα και έξω από το καλάθι. Αυτό μας έκανε συγκεντρωμένους και από την αρχή ως το τέλος ελέγξαμε το παιχνίδι με την καλή μας άμυνα.

 Είχαμε καλές αλληλοκαλύψεις, δεν δεχτήκαμε εύκολα καλάθια, δεν δεχτήκαμε πόντους από επιθετικά ριμπάουντ, που το Ρέθυμνο έχει έφεση, λόγω της αθλητικότητάς του και ελέγξαμε το παιχνίδι. Στην επίθεση ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι να διαβάσουμε τις φάσεις. Είχαμε υπομονή και είδαμε καλές συνεργασίες. Επιθετικά είχαμε πλουραλισμό και νομίζω ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο, αδικείται από τα μέχρι ώρας αποτελέσματα. Για εμάς προέχει το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Είναι σημαντικό και κρίσιμο και από αυτή τη στιγμή συγκεντρωνόμαστε σε αυτό.”
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τα ματς με Μπαρτσελόνα

Στη διάθεση του κόσμου από αύριο τα εισιτήρια με Μπερτσελόνα, ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. …