Κεντρική Basket League ΑΕΚ Σάκοτα:”Eγώ κρατάω τις υποσχέσεις μου”

Σάκοτα:”Eγώ κρατάω τις υποσχέσεις μου”

sakota aek

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες την Νίμπουργκ για την φάση των 16 του Basketball Champions League.Ο αρχηγός της Ένωσης,Ντούσαν Σάκοτα, μίλησε στο επίσημο match programme της ομάδας και στάθηκε στις στιγμές μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος,τονίζοντας πως έχει αυξηθεί ακόμα περισσότερο η όρεξη για πολύ δουλειά.

Αρχικά,ο Ντούσαν Σάκοτα μίλησε για τα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου:”Όταν πήραμε τελικά το Κύπελλο, μού ήρθαν πολλά στο μυαλό μου. Δεν ξέχασα ποτέ τι πέρασε η ομάδα πριν από μερικά χρόνια. Δεν ξέχασα υπό ποιες προϋποθέσεις επέστρεψα το 2014. Ήταν υπερηφάνεια αυτό που ένιωσα. Ήταν δικαίωση. Ήταν χαρά. Ένιωσα όλα τα όμορφα συναισθήματα μαζί. Ήταν η ανταμοιβή, αν θέλετε, για τον κόπο μας όλο αυτό το διάστημα.”

Για τα όνειρα του εκείνο το βράδυ,μετά από αυτή την επιτυχία είπε:”Δεν κοιμήθηκα ούτε την πρώτη, ούτε τη δεύτερη νύχτα από την ένταση. Άρα, δεν ονειρεύτηκα. Ο πρώτος άνθρωπος που μίλησα στo τηλέφωνο μετά την κατάκτηση του τροπαίου ήταν η μητέρα μου. Της το είχα υποσχεθεί άλλωστε πριν φύγω από Αθήνα. Της είχα πει, ότι θα γυρίσω με το Κύπελλο. Και εγώ κρατάω τις υποσχέσεις μου.”

Τέλος,για την επόμενη μέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος ανέφερε: “Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Είμαστε Κυπελλούχοι Ελλάδος. Όμως, όντως μας άνοιξε η όρεξη. Και φάνηκε αυτό από την πρώτη προπόνηση κιόλας, που ήμασταν όλοι μαζί. Πέσαμε με τα μούτρα στη δουλειά για να βελτιωθούμε περισσότερο. Νομίζω, ότι οι οιωνοί είναι καλοί για τα καλύτερα που έρχονται μέχρι το τέλος της περιόδου.”

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…